קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני ופטריות שיטאקה

מבשלים את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני ופטריות שיטאקה
המתכון לבשל את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני פטריות שיטאקה יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם ברוקולי, שמן canolan, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פטוצ'ין עם תירס, בייקון ופטריות שיטאקה, מבשלים את הספר: סרטנים ואטריות אורז, הסעודה האחרונה של צ'ול לי לוק, ו אטריות אורז עם טופו במרינדה ופטריות שיטאקה.

הוראות

1
מכסים את האטריות במים חמים מאוד בקערה גדולה, ולתת להשרות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מסננים את האטריות, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיף את הברוקולי; לבשל עד במכרז פריך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
5
ניקוז; להפריש.
6
מערבבים יחד את תמרי, רוטב דגים, חומץ, סוכר, ואת המלאי בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תמריתמרי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים את שמן הקנולה במחבת nonstick גדולה או ווק על חום בינוני עד אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, פטריות; לבשל, ערבוב, עד הפטריות רכות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
9
מוסיפים את התערובת התמרית למחבת; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מערבבים בתערובת קורנפלור, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
תמריתמרי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את האטריות השמורות ואת הברוקולי, יחד עם הבצל הירוק, וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
טפטוף עם שמן שומשום, ולזרוק שוב.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
12
מגישים עם פתיתי פלפל אדום, זרעי שומשום, ומלח לפיזור, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות