מבשלים את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני ופטריות שיטאקה
המתכון לבשל את הספר: אטריות אורז עם ברוקולי סיני פטריות שיטאקה יכול לספק את הכמיהה הסינית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. אם יש לכם ברוקולי, שמן canolan, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פטוצ'ין עם תירס, בייקון ופטריות שיטאקה, מבשלים את הספר: סרטנים ואטריות אורז, הסעודה האחרונה של צ'ול לי לוק, ו אטריות אורז עם טופו במרינדה ופטריות שיטאקה.
הוראות
מכסים את האטריות במים חמים מאוד בקערה גדולה, ולתת להשרות 30 דקות.
מסננים את האטריות, ומניחים בצד.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיף את הברוקולי; לבשל עד במכרז פריך, על 1 דקה.
מערבבים יחד את תמרי, רוטב דגים, חומץ, סוכר, ואת המלאי בקערה קטנה; להפריש.
מחממים את שמן הקנולה במחבת nonstick גדולה או ווק על חום בינוני עד אבל לא מעשן.
מוסיף את הג ' ינג ' ר, שום, פטריות; לבשל, ערבוב, עד הפטריות רכות, על 2 דקות.
מוסיפים את התערובת התמרית למחבת; מביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מערבבים בתערובת קורנפלור, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את האטריות השמורות ואת הברוקולי, יחד עם הבצל הירוק, וזורקים למעיל.
טפטוף עם שמן שומשום, ולזרוק שוב.
מגישים עם פתיתי פלפל אדום, זרעי שומשום, ומלח לפיזור, אם תרצה בכך.