מבשלים את הספר: ארוגולה, שום ובצל ירוק ממולאים סטייק צלע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ארוגולה, שום בצל ירוק ממולאים סטייק צלע. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 287 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם מלח, פלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 30 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סטייק Bloody Mary Flank, לבשל את הספר:כמון-שפשף סטייק עם רוטב Chimchurri, ו לבשל את הספר: סטייק, עגבניות, כריכי בצל.
הוראות
הכן רסק שום: להכין רסק שום על ידי ריסוק שיני השום עם כפית מלח במרגמה ועלי. אם אין לך אחד, אתה יכול ליצור אחד על ידי ניפוץ שום ומלח בתוך כוס עם החלק האחורי של כף עץ. אחרת, פשוט מפזרים את השום במלח ולהשתמש בסכין שלך לקצוץ אותו דק מאוד ביד. בכל מקרה, אתה צריך בסופו של דבר עם רסק שום רטוב.
מתבלים את הבשר, מוסיפים את התוספות, ומגלגלים את הבשר משני הצדדים עם מלח ופלפל ומניחים אותו לאורכו (הצדדים הקצרים של המלבן צריכים להיות מקבילים לכם).
למרוח את משחת השום על כל צד אחד של הבשר העליון עם ארוגולה ואת הבצל הירוק ממוקם באופן שווה על פני השטח של הבשר.
לטפטף את שמן הזית מעל הירקות ומתבלים עם יותר פלפל.
החל עם הצד הקצר הקרוב ביותר אליך, להתחיל לגלגל את הבשר בחוזקה, להיזהר לשמור על ארוגולה ובצל ירוק בתוך הגליל. אתה צריך בסופו של דבר עם גליל הדוק פצע של סטייק האגף.
מניחים את הצד תפר רול בשר למטה על משטח העבודה שלך לחתוך שלוש חתיכות 18 אינץ ' של חוט מטבח כותנה.
מניחים אותם כמה סנטימטרים זה מזה מתחת לבשר ולעטוף כל בחוזקה סביב בשר התגלגל ולקשור לתוך קשר.
לחמם את הגריל שלך להגדרה הגבוהה ביותר ולסגור את המכסה. חכה לפחות 15 דקות לפני שתמשיך. שמן הסורגים גריל עם מגבת נייר ספוג שמן צמחי שנערך עם זוג ארוך של מלקחיים.
הגדר את הבשר התגלגל על הצד תפר גריל למטה ולהוריד את המכסה. מבשלים 8 דקות לכל צד, מסובבים את הגליל פעמיים (למשך זמן בישול כולל של 24 דקות), עד שהטמפרטורה הפנימית רושמת 125° עד 54° עבור מדיום-נדיר, או עד שהיא מגיעה לדוניות הרצויה.
אפשר את הבשר לנוח במשך 5 דקות על משטח עבודה. ואז לחתוך את החוט ולחתוך את הגליל לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ולסדר על מגש הגשה. אם הסטייק לא היה ארוך מספיק או אם לא קשרת את הגליל חזק מספיק, הוא עלול להתפרק כאשר אתה פורס אותו. הסטייק והירקות עדיין יהיו טעימים ויכולים להיות מוצגים באופן אטרקטיבי זה לצד זה על מגש.