מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים
מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת ולחמניות גרגיר הנחלים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 379 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, בשר טנדרלוין, חזרת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו לבשל את הספר: בשר טנדרלוין קרפצ'יו עם טימין, לבשל את הספר: בשר צלוי טנדרלוין עם רוטב חמאת יין אדום, ו לבשל את הספר: גרגיר הנחלים & סלט אנדיב מתולתל עם קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הבשר עם 1 כף שמן הזית ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל שחור.
חרוט את הפילה עם טימין קצוץ.
לצרוב על הגריל על חום גבוה במשך 2 דקות לכל צד עד קרום נחמד נוצר.
הסר מן המחבת טפטוף עם 1 כף שמן זית, חומץ בלסמי, ו 1 כף מיץ לימון.
מניחים במקרר להתקרר במשך 20 דקות.
בעוד הבשר מתקרר, מניחים את חזרת, קרם פרש, ואת המיץ הנותר בקערה ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
כדי להרכיב, פורסים את הבשר דק ומפיצים כל פרוסה עם קרם חזרת.
מניחים מעיינות של גרגיר הנחלים במרכז ולהתגלגל.