קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: הספרייה של אוהבי שוקולד אוכלת ברצינות

מבשלים את הספר: הספרייה של אוהבי שוקולד אוכלת ברצינות
צריך מתאבן צמחוני? לבשל את הספר: רציני אוכל הספרייה של חובב שוקולד יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם אבקת קקאו, ביצים, חתיכות פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Sablés שוקולד, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים עד 325 ° F. בשורה התחתונה והצדדים של תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל, ומשאירים יתר על שני צדדים מנוגדים.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את החמאה, הסוכר, הקקאו והמלח בקערה חסינת חום בינונית; מניחים קערה במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים מעת לעת עד חמאה נמסה תערובת חלקה וחמה מספיק כי אתה רוצה להסיר את האצבע שלך די מהר לאחר טבילה אותו כדי לבדוק.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר קערה ממחבת; להפריש בקצרה עד התערובת היא רק חם, לא חם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים את הוניל עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב נמרצות אחרי כל אחד. כאשר הבלילה נראית עבה, מבריק, מעורבב היטב, להוסיף את הקמח; מערבבים עד שאתה לא יכול לראות את זה יותר. לנצח במרץ עבור 40 משיכות עם כף עץ או מרית גומי. מערבבים את האגוזים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מורחים באופן שווה במחבת מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז עולה מעט לח עם הבלילה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בואו להתקרר לחלוטין על מדף.
9
הרם את הקצוות של הקלף או אוניית נייר; להעביר בראוניז ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
חתוך ל-16 או 25 ריבועים.
11
הערה: כל אבקת קקאו טבעית או הולנדית-תהליך עובד היטב כאן. קקאו טבעי מניב בראוניז עם מורכבות טעם יותר והרבה הערות טארט, פירותי. קקאו Durch-תהליך תוצאות בראוני כהה עם טעם פודינג שוקולד מלואר, מיושן.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת