קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

מבשלים את הספר: הספרייה של אוהבי שוקולד אוכלת ברצינות

מבשלים את הספר: הספרייה של אוהבי שוקולד אוכלת ברצינות
צריך מתאבן צמחוני? לבשל את הספר: רציני אוכל הספרייה של חובב שוקולד יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם אבקת קקאו, ביצים, חתיכות פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Sablés שוקולד, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים עד 325 ° F. בשורה התחתונה והצדדים של תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל, ומשאירים יתר על שני צדדים מנוגדים.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים את החמאה, הסוכר, הקקאו והמלח בקערה חסינת חום בינונית; מניחים קערה במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים מעת לעת עד חמאה נמסה תערובת חלקה וחמה מספיק כי אתה רוצה להסיר את האצבע שלך די מהר לאחר טבילה אותו כדי לבדוק.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר קערה ממחבת; להפריש בקצרה עד התערובת היא רק חם, לא חם.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים את הוניל עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב נמרצות אחרי כל אחד. כאשר הבלילה נראית עבה, מבריק, מעורבב היטב, להוסיף את הקמח; מערבבים עד שאתה לא יכול לראות את זה יותר. לנצח במרץ עבור 40 משיכות עם כף עץ או מרית גומי. מערבבים את האגוזים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מורחים באופן שווה במחבת מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז עולה מעט לח עם הבלילה, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
בואו להתקרר לחלוטין על מדף.
9
הרם את הקצוות של הקלף או אוניית נייר; להעביר בראוניז ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
חתוך ל-16 או 25 ריבועים.
11
הערה: כל אבקת קקאו טבעית או הולנדית-תהליך עובד היטב כאן. קקאו טבעי מניב בראוניז עם מורכבות טעם יותר והרבה הערות טארט, פירותי. קקאו Durch-תהליך תוצאות בראוני כהה עם טעם פודינג שוקולד מלואר, מיושן.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)