מבשלים את הספר: הספרייה של אוהבי שוקולד אוכלת ברצינות
צריך מתאבן צמחוני? לבשל את הספר: רציני אוכל הספרייה של חובב שוקולד יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם אבקת קקאו, ביצים, חתיכות פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Sablés שוקולד, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים עד 325 ° F. בשורה התחתונה והצדדים של תבנית אפייה עם נייר קלף או לסכל, ומשאירים יתר על שני צדדים מנוגדים.
מערבבים את החמאה, הסוכר, הקקאו והמלח בקערה חסינת חום בינונית; מניחים קערה במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים מעת לעת עד חמאה נמסה תערובת חלקה וחמה מספיק כי אתה רוצה להסיר את האצבע שלך די מהר לאחר טבילה אותו כדי לבדוק.
הסר קערה ממחבת; להפריש בקצרה עד התערובת היא רק חם, לא חם.
מערבבים את הוניל עם כף עץ.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב נמרצות אחרי כל אחד. כאשר הבלילה נראית עבה, מבריק, מעורבב היטב, להוסיף את הקמח; מערבבים עד שאתה לא יכול לראות את זה יותר. לנצח במרץ עבור 40 משיכות עם כף עץ או מרית גומי. מערבבים את האגוזים, אם משתמשים.
מורחים באופן שווה במחבת מרופדת.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז עולה מעט לח עם הבלילה, 20 עד 25 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מדף.
הרם את הקצוות של הקלף או אוניית נייר; להעביר בראוניז ללוח חיתוך.
הערה: כל אבקת קקאו טבעית או הולנדית-תהליך עובד היטב כאן. קקאו טבעי מניב בראוניז עם מורכבות טעם יותר והרבה הערות טארט, פירותי. קקאו Durch-תהליך תוצאות בראוני כהה עם טעם פודינג שוקולד מלואר, מיושן.