מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, חמאה, מלח ופלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר, חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון, ו עוף מטוגן בחמאה של תומאס קלר (מתכונים דומים).
הוראות
קודם תכין את העוף. כדי להסיר את עצם הבריח בחלק העליון של השד, להשתמש בסכין קטנה כדי לגרד לאורך העצם כדי לחשוף אותו, ואז להכניס את הסכין ולהפעיל אותו לאורך העצם, להפריד אותו מן הבשר. השתמש באצבעותיך כדי לשחרר אותו עוד יותר, לתפוס את קצה עצם הבריח, ולמשוך אותו החוצה. הכנס את קצות הכנפיים לאחור ומתחת לצוואר.
קשירת השזיף העוף מעלה את השד ומביא את הרגליים למצב אפילו צלייה.
חותכים אורך חוט כותנה. עם העוף על גבו, להחליק את החוט מתחת לזנב ולהביא את הקצוות מעל הרגליים כדי ליצור דמות שמונה. לולאה על קצה כל רגל ולצייר את המיתרים הדוקים כדי להביא את הרגליים יחד. צייר את החוט בחזרה מתחת לרגליים וכנפיים משני צדי הצוואר. משוך חזק, לעטוף קצה אחד סביב הצוואר, ולקשור את שני הקצוות. מלח את העוף באופן שווה מסביב. מלח גס יש מרקם טוב של גרגרים גדולים זה עושה את זה קל לכייל כמה מלח אתה שם על העוף; מפזרים אותו מלמעלה, כך שהוא נופל כמו שלג. מתבלים בנדיבות עם פלפל טרי.
מחממים התנור ל 191°, לשים את כל הירקות ועשבי תיבול יחד בתחתית סיר גדול, כבד avenproof, ומתבלים עם מלח ופלפל. מניחים את העוף למעלה, מנקדים עם החמאה, וצלי שנחשף במשך 45 עד 60 דקות (או יותר), בהתאם לגודל העוף. זה נעשה כאשר מפרק הרגל הוא פירסינג עם סכין ומיצים לרוץ ברור, לא ורוד.
תנו לתרנגולת לנוח כמה דקות לפני הגילוף, ותגישו בסגנון משפחתי עם כל הירקות והמיצים מהקרמל מהסיר על מגש וחתיכות העוף למעלה.