קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר

מבשלים את הספר: העוף הצלוי של תומאס קלר
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, חמאה, מלח ופלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר, חזה עוף של תומאס קלר עם טרגון, ו עוף מטוגן בחמאה של תומאס קלר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קודם תכין את העוף. כדי להסיר את עצם הבריח בחלק העליון של השד, להשתמש בסכין קטנה כדי לגרד לאורך העצם כדי לחשוף אותו, ואז להכניס את הסכין ולהפעיל אותו לאורך העצם, להפריד אותו מן הבשר. השתמש באצבעותיך כדי לשחרר אותו עוד יותר, לתפוס את קצה עצם הבריח, ולמשוך אותו החוצה. הכנס את קצות הכנפיים לאחור ומתחת לצוואר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
קשירת השזיף העוף מעלה את השד ומביא את הרגליים למצב אפילו צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
חותכים אורך חוט כותנה. עם העוף על גבו, להחליק את החוט מתחת לזנב ולהביא את הקצוות מעל הרגליים כדי ליצור דמות שמונה. לולאה על קצה כל רגל ולצייר את המיתרים הדוקים כדי להביא את הרגליים יחד. צייר את החוט בחזרה מתחת לרגליים וכנפיים משני צדי הצוואר. משוך חזק, לעטוף קצה אחד סביב הצוואר, ולקשור את שני הקצוות. מלח את העוף באופן שווה מסביב. מלח גס יש מרקם טוב של גרגרים גדולים זה עושה את זה קל לכייל כמה מלח אתה שם על העוף; מפזרים אותו מלמעלה, כך שהוא נופל כמו שלג. מתבלים בנדיבות עם פלפל טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים התנור ל 191°, לשים את כל הירקות ועשבי תיבול יחד בתחתית סיר גדול, כבד avenproof, ומתבלים עם מלח ופלפל. מניחים את העוף למעלה, מנקדים עם החמאה, וצלי שנחשף במשך 45 עד 60 דקות (או יותר), בהתאם לגודל העוף. זה נעשה כאשר מפרק הרגל הוא פירסינג עם סכין ומיצים לרוץ ברור, לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
תנו לתרנגולת לנוח כמה דקות לפני הגילוף, ותגישו בסגנון משפחתי עם כל הירקות והמיצים מהקרמל מהסיר על מגש וחתיכות העוף למעלה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת