קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות42
מגזין

מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים

מבשלים את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים
לבשל את הספר: זיתים ממולאים מטוגנים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה צדדית. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים קלויים, ביצה קשה, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה, מבשלים את הספר: בשר קלוע עם אנשובי וזיתים, ו מבשלים את הספר: דג שחור קלוי עם זיתים ומרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים שלוש קערות, משמאל לימין, בקמח, ביצים ופירורי לחם. למלא את הזיתים עם הבחירה של סתימות שלך.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
חנית וזיתים עם קיסם ולסחרר אותו בקמח כדי מעיל באופן שווה, מערבולת אותו בביצה, ולאחר מכן לגלגל אותו בפירורי הלחם. השתמש במזלג כדי לפוצץ אותו קיסם על צלחת. חזור עד שכל הזיתים יתמוטטו. מי שאוהב ללכלך את ידיו יכול להימנע מקיסם השיניים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
3
חום 1 1/2 אינץ ' של שמן בסיר בינוני עד שהוא מגיע 177° על מדחום עמוק שומן או מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מניחים כמה הזיתים בכל פעם בקערה של כף מתכת מחוררת ולהוריד אותם לתוך השמן. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב, פחות מ 1 דקה. דגים את הזיתים בכפית ומעבירים אותם למגבות נייר. תשפריץ אותם עם לימון תוך כדי רוחשות, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מגישים חם.