מבשלים את הספר: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן
מבשלים את הספר: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ים גס, בירה מכל סוג שהוא, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן, חזיר בסגנון יוקטן, ו צלעות חזיר בסגנון יוקטן.
הוראות
באמצעות מטחנת תבלינים (כגון מטחנת קפה שמורות לתבלינים), לטחון את זרעי annatto, peppercorns, וזרעי כמון לאבקה דקה.
בקערה של מעבד מזון, לשלב את שיני שום, כוסברה, ומלח ולעבד עד קצוץ דק.
מוסיף את התפוז, בירה, פתיתי פלפל אדומים, allspice, פימנטון, אנצ ' ו הקרקע, ואת תערובת annatto הקרקע ולעבד עד צורות משחה חלקה למדי.
להניח גיליון 2 רגל של רדיד אלומיניום על משטח העבודה שלך. תניח את החזיר באמצע.
מורחים את הדבק החריף על החזיר, מצופים אותו מכל הצדדים, ואז מגלגלים בחוזקה את החזיר בתוך נייר הכסף, תוחבים בצדדים כמו שאתה הולך, כאילו אתה עושה בוריטו. השתמש ברצועה ארוכה אחרת של נייר כדי ליצור שכבה נוספת,כדי להיות בטוח לאטום את החזיר בחוזקה בתוך רדיד.
מניחים את מנות החזיר במחבת צלייה, למלא אותו במים לבוא כמה סנטימטרים במעלה הצד של חזיר עטוף בנייר כסף, ולאחר מכן להשתמש בחתיכה אחרת של רדיד אלומיניום כדי לכסות ולאטום את המחבת כולה.
צלוי את החזיר עד שאתה יכול להרגיש את זה מתפרק בתוך החבילה שלה אם אתה דוחף אותו, ושיפוד מוכנס דרך החלק העליון של נייר לתוך הבשר לא נתקל בהתנגדות, 4 עד 5 שעות. (אם אתה לא בטוח, לטעות בצד של בישול ארוך יותר; אתה באמת לא יכול לבשל את זה.)
הסר את הצלי בנייר הכסף שלו מהמחבת, להעביר מגש, ולתת לו להתקרר לפחות 30 דקות לפני חיתוך לפתוח את רדיד. להשליך כל חתיכות גדולות של שומן, ולהשתמש שני מזלגות לגרוס את הבשר.
מערבבים את הבשר עם מספיק מהרוטב שנוצר מהתבלינים ומטפטפי המחבת כך שהוא עסיסי מאוד אך לא שוחה, שומר את שאר הרוטב לשימושים אחרים, כגון כפיות על צלעות חזיר מטוגנות או הוספת לחות נוספת לכריך חזיר משך.
לאכול מנה אחת של הבשר עם זאת אתה אוהב (עם טורטיות, בצל כבוש, שמנת חמוצה היא הימור טוב) תוך מתן השאר מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים את השאריות עד 1 שבוע או מחלקים ל 4 עד 6 מנות, לאטום בשקיות מקפיא פלסטיק כבדות, הסרת אוויר רב ככל האפשר, להקפיא עד 6 חודשים.