קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

מבשלים את הספר: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן

מבשלים את הספר: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן
מבשלים את הספר: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ים גס, בירה מכל סוג שהוא, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. מתכונים דומים: חזיר צלוי איטי בסגנון יוקטן, חזיר בסגנון יוקטן, ו צלעות חזיר בסגנון יוקטן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 135°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
באמצעות מטחנת תבלינים (כגון מטחנת קפה שמורות לתבלינים), לטחון את זרעי annatto, peppercorns, וזרעי כמון לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3
בקערה של מעבד מזון, לשלב את שיני שום, כוסברה, ומלח ולעבד עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיף את התפוז, בירה, פתיתי פלפל אדומים, allspice, פימנטון, אנצ ' ו הקרקע, ואת תערובת annatto הקרקע ולעבד עד צורות משחה חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
אבקת פימנטוןאבקת פימנטון
AnnattoAnnatto
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
5
להניח גיליון 2 רגל של רדיד אלומיניום על משטח העבודה שלך. תניח את החזיר באמצע.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מורחים את הדבק החריף על החזיר, מצופים אותו מכל הצדדים, ואז מגלגלים בחוזקה את החזיר בתוך נייר הכסף, תוחבים בצדדים כמו שאתה הולך, כאילו אתה עושה בוריטו. השתמש ברצועה ארוכה אחרת של נייר כדי ליצור שכבה נוספת,כדי להיות בטוח לאטום את החזיר בחוזקה בתוך רדיד.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מניחים את מנות החזיר במחבת צלייה, למלא אותו במים לבוא כמה סנטימטרים במעלה הצד של חזיר עטוף בנייר כסף, ולאחר מכן להשתמש בחתיכה אחרת של רדיד אלומיניום כדי לכסות ולאטום את המחבת כולה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
צלוי את החזיר עד שאתה יכול להרגיש את זה מתפרק בתוך החבילה שלה אם אתה דוחף אותו, ושיפוד מוכנס דרך החלק העליון של נייר לתוך הבשר לא נתקל בהתנגדות, 4 עד 5 שעות. (אם אתה לא בטוח, לטעות בצד של בישול ארוך יותר; אתה באמת לא יכול לבשל את זה.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
הסר את הצלי בנייר הכסף שלו מהמחבת, להעביר מגש, ולתת לו להתקרר לפחות 30 דקות לפני חיתוך לפתוח את רדיד. להשליך כל חתיכות גדולות של שומן, ולהשתמש שני מזלגות לגרוס את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מערבבים את הבשר עם מספיק מהרוטב שנוצר מהתבלינים ומטפטפי המחבת כך שהוא עסיסי מאוד אך לא שוחה, שומר את שאר הרוטב לשימושים אחרים, כגון כפיות על צלעות חזיר מטוגנות או הוספת לחות נוספת לכריך חזיר משך.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משךחזיר משך
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
לאכול מנה אחת של הבשר עם זאת אתה אוהב (עם טורטיות, בצל כבוש, שמנת חמוצה היא הימור טוב) תוך מתן השאר מגניב לטמפרטורת החדר. מקררים את השאריות עד 1 שבוע או מחלקים ל 4 עד 6 מנות, לאטום בשקיות מקפיא פלסטיק כבדות, הסרת אוויר רב ככל האפשר, להקפיא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר