מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות
לבשל את הספר: חרדל קרשי צלעות קצרות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 37 אוהדים. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. נסו לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון, לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות, ו לבשל את הספר: אדום יין צלוי צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות עונה הצלעות הקצרות עם מלח ופלפל טחון טרי בכל רחבי.
לטאטא יחד את החרדל, חומץ בלסמי, רוטב סויה, סוכר, פלפל 1 כף, ואת 1 כפית מלח בקערה כדי להפוך את המרינדה; להפריש.
מחממים גריל עד בינוני. גריל הצלעות הקצרות, מכוסה, בדרך זו: להתחיל עם הצד העצם למעלה, צלייה במשך כ 5 דקות. הפוך את הצלעות הקצרות, כך בצד העצם הוא עכשיו למטה (העצם ימנע את הבשר לשרוף), לצחצח את המרינדה על גבי. גריל על 15 דקות יותר, צחצוח עם מרינדה יותר על גבי 3 פעמים יותר. כאשר הצלעות קצרות מוכנות, הם יהיו משחימים עשירים ומבריק. בדיקה לדוניות באמצעות "שיטת ניק-ו-Peek".
תן לצלעות הקצרות לנוח במשך 5 דקות ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.