מבשלים את הספר: ירקות ורודים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ירקות ורודים. מתאים ל-2 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. לך לחנות ותביא שאלוט, חומץ שרי, פלפל טחון גס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: זית שחור מיני בליניס עם מסקרפונה ורודה, סלמון וסלק משומר, מבשלים את הספר: פולנטה חנוקה עם ירקות מטוגנים, ו מבשלים את הספר: עוף לבנים עם חרדל ירוק.
הוראות
לשטוף ולגזום את הסלק הירוק. אם הגבעולים הם עבים מאוד, זה שווה זמירה אותם בחזרה קצת.
במחבת sauté גדולה מעל חום בינוני, לטגן את השום, שאלוט, פתיתי פלפל אדום בשמן הזית עד מעט השחמה.
מוסיפים את הפלפל השחור, הסוכר והמלח.
מניחים את הירוקים סלק במחבת, לשפוך 1/4 כוס מים עליהם, ומיד לכסות. לאחר הירוקים יש מבושל, 1 עד 2 דקות, להסיר את המכסה ומערבבים. מבשלים עוד 1 עד 2 דקות, ומאפשר למים להתאדות.
ממש לפני ההגשה, יוצקים את החומץ על הירוקים.