קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

מבשלים את הספר: לחם וטעינת בצל עם ירקות חריפים

מבשלים את הספר: לחם וטעינת בצל עם ירקות חריפים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 388 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, לחם שאור, גבינת גרוייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו Chard, Onion & Gruyère Panade (תבשיל לחם), מבשלים את הספר: ירקות ורודים, ו מבשלים את הספר: עוף לבנים עם חרדל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 ° F ומשמנים קלות את תבנית האפייה או התנור ההולנדי בשמן זית או בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה גדולה וטוסט במשך 45 דקות בתנור תוך הכנת שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מחממים את החמאה במחבת עמוקה וכבדה על אש בינונית. כאשר קצף החמאה מעלה, מוסיפים את הבצל ומפזרים אותם קלות עם מלח. מבשלים על אש נמוכה במשך כ -25 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר הם רכים, להגביר את החום חריץ או שניים ולבשל אותם עוד 5 עד 10 דקות או עד שהם זהובים חום. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע מהם שריפה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להנמיך את החום ולהוסיף את השום. מבשלים במשך 5 דקות או עד זהוב וריחני.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את הירוקים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
6
מפזרים את הירוקים עם מלח ופלפל כשהם מבשלים. כאשר הם נבולים ורך, לקחת אותם מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ירוקירוק
7
שכבת מחצית קוביות לחם קלוי בתחתית המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מורחים חצי מהתערובת של הירקות על קוביות הלחם ומכניסים אותם למרווחים שבין הלחם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוקירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
9
מפזרים על מחצית הגבינה. הפוך שכבה נוספת של קוביות הלחם הנותרים והירוקים הנותרים. מכסה עם הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ירוקירוק
10
מחממים את המרק לרתיחה בסיר קטן ושופכים אותו בזהירות לתבנית האפייה. הלחם והירוקים ייראו די טבועים ומרקים; זה נכון.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
טפטוף העליון עם שמן זית. (בשלב זה ניתן לכסות ולקרר את הקיר למשך עד 24 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
12
מכסים ואופים במשך 45 דקות, ואז לחשוף את המנה ואופים עוד 20 עד 30 דקות, או עד העליון הוא חום זהוב פריך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני הגשת חם.