לבשל את הספר: מרק פורל מעושן הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עירית, תפוחי אדמה זהב יוקון, קרקרים מרק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקרים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידת הדלעת המפורסמת של ליבי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פורל מעושן להפיץ, לבשל את הספר: פורל Amandine, ו מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים את הכרישה ומבשלים כ 7 דקות, עד שהם מתחילים לרכך.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
3
מוסיפים את הסלרי והגזר ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
4
מוסיפים את השום והטחון למשך כ-30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
5
מוסיפים את תפוחי האדמה והמים, מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוסיפים את הטרוטה לסיר יחד עם החלב. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 30 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
פורל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מצקת בקערות, מפזרים עירית קצוצה, ומגישים עם קרקרים מרק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לכריכה
צ אודר
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)