מבשלים את הספר: סרדינים בגריל עם סלט קצוץ ומרק Skordalia
לבשל את הספר: סרדינים בגריל עם סלט קצוץ מרק Skordalia נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורגנו יווני, סרדינים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: סלט חזיר קצוץ עם ביצים קשות, לבשל את מתכנן מסיבת הספר: פסטה עם סרדינים, ו לבשל את הספר: סלט לחם עגבניות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
עבור Skordalia, לבשל את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד רך מאוד.
בינתיים, במעבד מזון קטן, מחית את השום והחומץ עד חלקה מאוד.
שים את תפוחי האדמה דרך ricer לתוך קערה ומערבבים בתערובת חומץ שום. מערבבים בשמן זית, 1 כפית מלח, וטחינה נדיבה של פלפל. Skordalia צריך להיות עקביות של רסק תפוחים.
לטאטא את Skordalia עם יוגורט וחומץ כדי להדביק עבה.
עבור הסרדינים בגריל, לפתוח כל חלל מרכזי של סרדין, כפי שהיית ספר. שימוש באגודל שלך, לדחוף את כל הקרביים שעשויים להישאר. ואז לעבוד האגודל בין כלוב הצלעות והבשר, החל בקצה הזנב ואת העבודה בדרך שלך למטה לכיוון הראש כדי לשחרר את בית החזה ועמוד השדרה. חזור על הצד השני ולהסיר את השלד. עם פינצטה, לשלוף כל pinbones כי להאריך מעבר הקצוות החיצוניים משני הצדדים. השאר את הסנפיר האחורי במקומו. יבש את הסרדינים היטב עם מגבות נייר להחזיק במקרר על מתלה, חשוף, עד מוכן גריל.
להרכיב וללבוש את סלט יווני קצוץ קטן (אם באמצעות שמן זית ומיץ לימון במקום ויניגרט, כדי להיות בטוח העונה היטב).
מניחים כתם גדול נחמד של תערובת Skordalia-יוגורט על כל אחד 4 צלחות.
מחממים מראש פחם או גריל גז, או מחבת גריל יצוק ברזל, עד מאוד, מאוד חם. מתבלים את הסרדינים משני הצדדים במלח ופלפל. גריל עם צד העור למטה במשך 30 עד 40 שניות, ואז להתהפך עבור 1 שנייה בלבד, ולהעביר צלחות חמות על גבי Skordalia. מעל כל סרדין עם קמצוץ אורגנו יווני וקצת סלט קצוץ.