קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

מבשלים את הספר: סרדינים בגריל עם סלט קצוץ ומרק Skordalia

מבשלים את הספר: סרדינים בגריל עם סלט קצוץ ומרק Skordalia
לבשל את הספר: סרדינים בגריל עם סלט קצוץ מרק Skordalia נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורגנו יווני, סרדינים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: סלט חזיר קצוץ עם ביצים קשות, לבשל את מתכנן מסיבת הספר: פסטה עם סרדינים, ו לבשל את הספר: סלט לחם עגבניות בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור Skordalia, לבשל את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
בינתיים, במעבד מזון קטן, מחית את השום והחומץ עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
שים את תפוחי האדמה דרך ricer לתוך קערה ומערבבים בתערובת חומץ שום. מערבבים בשמן זית, 1 כפית מלח, וטחינה נדיבה של פלפל. Skordalia צריך להיות עקביות של רסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לטאטא את Skordalia עם יוגורט וחומץ כדי להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
עבור הסרדינים בגריל, לפתוח כל חלל מרכזי של סרדין, כפי שהיית ספר. שימוש באגודל שלך, לדחוף את כל הקרביים שעשויים להישאר. ואז לעבוד האגודל בין כלוב הצלעות והבשר, החל בקצה הזנב ואת העבודה בדרך שלך למטה לכיוון הראש כדי לשחרר את בית החזה ועמוד השדרה. חזור על הצד השני ולהסיר את השלד. עם פינצטה, לשלוף כל pinbones כי להאריך מעבר הקצוות החיצוניים משני הצדדים. השאר את הסנפיר האחורי במקומו. יבש את הסרדינים היטב עם מגבות נייר להחזיק במקרר על מתלה, חשוף, עד מוכן גריל.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
להרכיב וללבוש את סלט יווני קצוץ קטן (אם באמצעות שמן זית ומיץ לימון במקום ויניגרט, כדי להיות בטוח העונה היטב).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
7
מניחים כתם גדול נחמד של תערובת Skordalia-יוגורט על כל אחד 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
8
מחממים מראש פחם או גריל גז, או מחבת גריל יצוק ברזל, עד מאוד, מאוד חם. מתבלים את הסרדינים משני הצדדים במלח ופלפל. גריל עם צד העור למטה במשך 30 עד 40 שניות, ואז להתהפך עבור 1 שנייה בלבד, ולהעביר צלחות חמות על גבי Skordalia. מעל כל סרדין עם קמצוץ אורגנו יווני וקצת סלט קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סרדיניםסרדינים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות