קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

מבשלים את הספר: סרדינים בגריל עם סלט קצוץ ומרק Skordalia

מבשלים את הספר: סרדינים בגריל עם סלט קצוץ ומרק Skordalia
לבשל את הספר: סרדינים בגריל עם סלט קצוץ מרק Skordalia נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורגנו יווני, סרדינים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: סלט חזיר קצוץ עם ביצים קשות, לבשל את מתכנן מסיבת הספר: פסטה עם סרדינים, ו לבשל את הספר: סלט לחם עגבניות בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור Skordalia, לבשל את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2
בינתיים, במעבד מזון קטן, מחית את השום והחומץ עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
שים את תפוחי האדמה דרך ricer לתוך קערה ומערבבים בתערובת חומץ שום. מערבבים בשמן זית, 1 כפית מלח, וטחינה נדיבה של פלפל. Skordalia צריך להיות עקביות של רסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
לטאטא את Skordalia עם יוגורט וחומץ כדי להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
5
עבור הסרדינים בגריל, לפתוח כל חלל מרכזי של סרדין, כפי שהיית ספר. שימוש באגודל שלך, לדחוף את כל הקרביים שעשויים להישאר. ואז לעבוד האגודל בין כלוב הצלעות והבשר, החל בקצה הזנב ואת העבודה בדרך שלך למטה לכיוון הראש כדי לשחרר את בית החזה ועמוד השדרה. חזור על הצד השני ולהסיר את השלד. עם פינצטה, לשלוף כל pinbones כי להאריך מעבר הקצוות החיצוניים משני הצדדים. השאר את הסנפיר האחורי במקומו. יבש את הסרדינים היטב עם מגבות נייר להחזיק במקרר על מתלה, חשוף, עד מוכן גריל.
מרכיבים שתצטרך
סרדיניםסרדינים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
להרכיב וללבוש את סלט יווני קצוץ קטן (אם באמצעות שמן זית ומיץ לימון במקום ויניגרט, כדי להיות בטוח העונה היטב).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
מניחים כתם גדול נחמד של תערובת Skordalia-יוגורט על כל אחד 4 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
8
מחממים מראש פחם או גריל גז, או מחבת גריל יצוק ברזל, עד מאוד, מאוד חם. מתבלים את הסרדינים משני הצדדים במלח ופלפל. גריל עם צד העור למטה במשך 30 עד 40 שניות, ואז להתהפך עבור 1 שנייה בלבד, ולהעביר צלחות חמות על גבי Skordalia. מעל כל סרדין עם קמצוץ אורגנו יווני וקצת סלט קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סרדיניםסרדינים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)