קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

מבשלים את הספר: סרירצ'ה סביצ' ה

מבשלים את הספר: סרירצ'ה סביצ' ה
לבשל את הספר: Sriracha סביצ'ה יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 177 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 244 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית כתית מעולה, sriracha, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Mock סביצ'ה, לבשל את הספר: עשב ירוק סביצ'ה עם מלפפון, ו מבשלים את הספר: Sriracha תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את פירות הים עם לימון ומיצי תפוזים. לכסות ולתת לשבת במקרר, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הופך מוצק ואטום, על 3 שעות. 
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף את העגבניות, בצל, מלפפונים, תירס, שום, jalapeño, כוסברה, שמן, Sriracha, ומיץ עגבניות, ערבוב לשלב. מכסים ומקררים לעוד 30 עד 60 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
SrirachaSriracha
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מגישים בקערות צוננות או כוסות מרטיני, מעוטרים באבוקדו וכוסברה פרוסים.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o