לבשל את הספר: Sriracha סביצ'ה יכול להיות רק דרום אמריקה מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 177 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 244 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן זית כתית מעולה, sriracha, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Mock סביצ'ה, לבשל את הספר: עשב ירוק סביצ'ה עם מלפפון, ו מבשלים את הספר: Sriracha תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את פירות הים עם לימון ומיצי תפוזים. לכסות ולתת לשבת במקרר, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הופך מוצק ואטום, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף את העגבניות, בצל, מלפפונים, תירס, שום, jalapeño, כוסברה, שמן, Sriracha, ומיץ עגבניות, ערבוב לשלב. מכסים ומקררים לעוד 30 עד 60 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
ענפי שמיר שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
Sriracha
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות