מבשלים את הספר: עוגיות בייקון גרמניות
אם יש לכם פלפל, חמאה, ביצה בתוספת חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו לבשל את הספר: סלט כרוב גרמני חם, מבשלים את הספר: מיונז שומן חזיר, ו לבשל את הספר: תפוח (או אגס) בייקון פריך (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, מטגנים את הבייקון על אש מתונה עד פריך; לנקז על מגבות נייר, שומר את השומן.
בקערת ערבוב, לשלב את הקמח, החמאה, הביצה כולה, שמנת ופלפל; לנצח עם מיקסר חשמלי עד הבצק מעורבב היטב.
מעבירים למשטח מקומח, מוסיפים את הבייקון, ולשים עד שהבצק רך ובייקון מופץ באופן שווה, בערך 1 דקה.
מרדדים את הבצק לתוך אחד או שניים יומני על 1 1/2 אינץ ' עבה, לעטוף בניילון נצמד, ולהירגע עד המשרד, על 2 שעות.
מחממים תנור ל 177°. משמנים תבנית אפייה עם קצת שומן בייקון, ומניחים בצד.
על משטח עבודה, לחתוך את היומן לפרוסות 1/4 אינץ'. מסדרים פרוסות על 1 אינץ ' בנפרד על תבנית אפייה מוכנה, מברשת עם חלמון ביצה מוכה, ואופים עד העוגיות הם השחמה, 12 עד 15 דקות.
מעבירים את העוגיות למדף כדי להתקרר.