מבשלים את הספר: עוגת משמש
מבשלים את הספר: עוגת משמש עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 578 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו משמשים, אבקת אפייה, חמאה נדיבה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שיפוד שרימפס עם זיגוג משמש-קארי, מבשלים את הספר: עוגת שקדים איטלקית, ו לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית.
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. גריז וקמח מחבת עוגה 9 אינץ'.
שים את משמשים בקערה, יוצקים מים רותחים כדי לכסות, ולתת לעמוד במשך 15 שניות, ואז לנקז. לקלף את העורות, חצי, ולהסיר את הבורות, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית 2 חתיכות.
היכו יחד את החמאה והסוכר בקערה עד שמנת, ואז לקפל את הביצים, אחד בכל פעם.
מנפים את הקמח על התערובת ומערבבים, ואז מערבבים את משמשים. ממיסים את אבקת האפייה מעט מים פושרים ומוסיפים לתערובת.
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת מוכן, מפזרים את הפיסטוקים, ואופים 1 שעה, עד עלה וזהב.
תן לעמוד במחבת במשך 5 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט מגניב.