קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: עוגת שוקולד ללא קמח

מבשלים את הספר: עוגת שוקולד ללא קמח
והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 527 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שוקולד למחצה, קפה חזק, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עוגת גיליון שוקולד, לבשל את הספר: עוגת שוקולד נמסיס קטנה קלה, ו מבשלים את הספר: עוגת משמש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 163°. בינתיים, כדי להפוך את העוגה, בשורה התחתונה של מחבת האביב עם נייר קלף; משמנים את הצדדים. הגדר מחבת על גיליון רחב של רדיד כבד; לעטוף לסכל את הצדדים של מחבת מבלי לקרוע אותו. הגדר מחבת במחבת אפייה גדולה יותר או מחבת צלייה. להביא קומקום של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
רצוי באמצעות מערבל יד, לנצח את הביצים במהירות גבוהה עד נפח הביצים מכפיל בערך 1 ליטר, על 5 דקות. אם אתה צריך להשתמש במערבל כבד, להשתמש מצורף whisk ומהירות 6 ולהכות לאותו נפח, אשר ייקח בערך את אותה כמות זמן. ממיסים את השוקולד והחמאה, עם קפה או ליקר, אם משתמשים. בקערה חסינת חום גדולה, או להגדיר במחבת של מים רותחים בקושי או במיקרוגל על בינוני (50 אחוז) כוח, ערבוב לעתים קרובות במשך 4 עד 6 דקות או עד התערובת חלקה וחמה (כ 46°).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מקפלים שליש קצף ביצים לתוך תערובת שוקולד עם מרית גומי גדולה עד רק כמה פסים של ביצה עדיין גלויים. מקפלים במחצית הקצף הנותר באותו אופן. מקפלים הנותרים קצף לתוך הבלילה עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
לגרד הבלילה לתוך springform מוכן; להחליק את פני השטח. הגדר מחבת צלייה על מתלה תנור; יוצקים מספיק מים רותחים למחבת לבוא על מחצית הצד של המעיין.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים עד שהעוגה עלתה מעט, הקצוות רק מתחילים להגדיר, קרום מזוגג דק (כמו בראוני) נוצר על פני השטח, ומדחום קריאה מיידית מוכנס באמצע הדרך למרכז רישום עוגה 60°, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר springform מאמבט מים; להגדיר על מתלה חוט ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים בין לילה כדי להתרכך. העוגה יכולה להישמר מכוסה ומקורר עד 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
רוטב פטל פורה
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
8
כדי להפוך את הרוטב, אם באמצעות פטל קפוא, לנקז אותם ולהזמין את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מניחים פירות יער קפואים או מנוקזים בקערה של מעבד מזון. דופק קצר אבל לא עד חלקה לחלוטין. לחץ על פירה דרך מסננת כדי להסיר את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
להוסיף קצת מיץ שמורות, אם תרצה. אם פירה נראה טארט מדי, להמתיק אותו לפי הטעם. מכסים ומקררים עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
11
כ -30 דקות לפני ההגשה, להסיר את הצדדים מחבת springform, להפוך את העוגה על גבי גיליון נייר שעווה, לקלף את אניה קלף, ולהפוך את הצד הימני של העוגה על מגש הגשה.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
12
כדי לשרת, מסננת את העוגה בקלילות עם אבקת סוכר, אם תרצה. שוט את השמנת עם וניל 2 כפיות סוכר או יותר לטעום עד כמעט נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
13
מגישים פרוסות דקות על בריכה של רוטב פטל עם מנה של קצפת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
לימון גומילימון גומי