מבשלים את הספר: פודינג פקורינו עם רוטב עגבניות
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 2016 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 167g של שומן למנה. אם יש לך רוטב מרינרה, חלב, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ריגטוני עם כרובית, פקורינו, פלפל חריף ופירורי לחם, מבשלים את הספר: דלעת מטוגנת במחבת עם רוטב עגבניות, ו לבשל את הספר: עוגת דלעת ג'ינג'ר פודינג (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F. בסיר כבד, לחמם את החלב והשמנת על חום בינוני גבוה, עד מחומם דרך אבל לא רותח.
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא את החלמונים. כאשר הם מעורבבים, לאט להוסיף על 1/2 כוס של תערובת שמנת חמה כדי למזג את הביצים, לטאטא ברציפות. מוסיפים לאט את הביצים המזוגגות לשמנת החמה במחבת ככל שאתה ממשיך לטאטא את התערובת.
מורחים את הלחם לקוביות על תבנית אפייה ויבשים בתנור במשך 1 דקה.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-325 מעלות פרנהייט.
מעבירים את הלחם לקערת ערבוב ושופכים על זה את תערובת הביצה-שמנת כדי להשרות את הלחם. באמצעות תערובת ביד, פירה עד חלקה. מערבבים בגבינה.
מחלקים את התערובת באופן שווה בין 4 6 אונקיה ramekins.
שים את ramekins במחבת קלייה ולהוסיף מספיק מים לבוא 1/2 אינץ ' את הצדדים של המחבת. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
בזהירות רבה להעביר את המחבת לתנור ואופים במשך 15-20 דקות, או עד פודינג מחומם דרך וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
מניחים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה ומברשת בשמן זית. טוסט בתנור, הופך פעם אחת, במשך 2-3 דקות, או עד חום זהוב.
בינתיים, מחממים את רוטב המרינרה בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד חם מבעבע.
שים ramekin אחד על כל אחת מארבע צלחות הגשה ומעל כל אחד עם כ 1/4 כוס רוטב מרינרה.
טפטוף כל ramekin עם שמן זית ופלפל. שים שלוש פרוסות של טוסט על כל צלחת ומגישים.