קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: פופאוברס עשבי תיבול וגבינה

מבשלים את הספר: פופאוברס עשבי תיבול וגבינה
ממבשלים את הספר: פופאוברס עשבי תיבול וגבינה עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 229 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, מלח, גבינת פרמזן-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פופאוברס מיטת גבינה, לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטה אגוזי מלך קלויים, ו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת עשיבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מברישים את הכוסות של מאפין 12 כוסות סטנדרטי עם חלק מהחמאה המומסת. מחלקים את הפרמזן באופן שווה בין הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
3
מערבבים את הביצים, מלח, פלפל, חלב, שמנת, ואת שאר החמאה בבלנדר ומערבבים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיף את הקמח ואת התערובת במשך 15 שניות, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מעבירים את הבלילה לקערת ערבוב גדולה. מערבבים את עשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מלא כל כוס מאפין באמצע הדרך עם הבלילה. מחלקים את הצ ' דר בין הכוסות, ולאחר מכן למעלה עם הבלילה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
7
אופים את popovers במשך 15 דקות. לאחר מכן להפחית את החום ל 177° ואופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את הפח מאפין מהתנור לנתק את popovers על מתלה תיל. לנקב את הצד של כל popover עם סכין חדה קטנה כדי לאפשר קיטור לברוח. (זה יעזור למנוע מהם דפלציה.)
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים באופן מיידי.