מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס
לבשל את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך חמאה, שמן canolan, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, לבשל את הספר: פורל Amandine, ו טרוטה מצופה קמח תירס.
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
פתח את הטרוטה, טפיחה יבשה, ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים יחד את קמח התירס, קמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, והפטרוזיליה בקערה רחבה.
לטבול את הטרוטה לתוך תערובת קמח התירס בצד לחתוך בלבד. ודא שהוא מצופה היטב. אם לא מבשלים מיד, מניחים את הדג על מגש בשכבה אחת, חשוף, במקרר.
הוסף 2 כפות של שמן קנולה למחבת החמה וכאשר הוא רק מתחת לעישון, להוסיף בזהירות 1 או 2 פורל-עם זאת רבים יתאים בצד פן העור שלך למעלה. לאחר 1 דקה, להוסיף 2 כפיות חמאה למחבת. צפה בעור, וכאשר אתה רואה את זה מתחיל לגומת חן ולהתפתל (זה ייקח בערך 2 דקות), להפוך את הדג. מבשלים על צד העור במשך 30 שניות עד דקה, רק עד שהדגים מתחילים להתכרבל.
הסר מהמחבת ולשמור חם בתנור נמוך בזמן שאתה חוזר עם השמן הנותר, חמאה, ודגים.
מגישים חם, עם טריזי לימון.