מבשלים את הספר: פטוצ'יני עם שרימפס רוק, תירס, & Jalapeno
לבשל את הספר: פטוצ'יני עם שרימפס רוק, תירס, & Jalapeno הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 4 אוהדים. אם יש לכם jalapeño, פלפל, תירס אוזניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: Jalapeño-מאפינס צ'דר-תירס, לבשל את הספר: Bbq Jalapeño Poppers, ו לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
הוסף את הפטוצ ' יני ומבשל 1 דקה פחות מאשר התיבה מורה אל דנטה.
מסננים את הפסטה במסננת, בהזמנת כ-1/4 כוס מי הבישול.
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את 3 כפות שמן הזית מעל להבה בינונית במחבת סאוט עמוקה וישרה.
מוסיפים את jalapeño ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות. מתבלים את השרימפס עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים למחבת. לצרוב את השרימפס מכל הצדדים במשך 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מוסיפים את התירס, מערבבים היטב לשלב, ומבשלים כ 1 דקה יותר. העונה עם 1/2 כפית מלח ים.
להפחית את הלהבה בינונית ולהוסיף את ארוגולה. מערבבים לשלב.
מוסיפים את הפסטה ואת מי הפסטה השמורים. השתמש מלקחיים כדי לשלב את החומרים, ולהמשיך לבשל במשך כ 1 דקה יותר. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים. השתמש במלקחיים כדי להעביר את הפסטה לארבע קערות הגשה, ולטפטף קצת שמן זית כתית מעולה על כל קערה לפני ההגשה.