קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: פיסטוק מקרונים

מבשלים את הספר: פיסטוק מקרונים
מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. אם יש לך מאפה ו 1/2 אינץ ' קצה לקשט עגול, סוכר ממתקים, חלבוני ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני, מקרוני פיסטוק, ו מקרוני פיסטוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור macarons: קו 2 מחבתות ג ' לי רול עם נייר קלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
שים את האגוזים במעבד מזון מצויד מצורף להב מתכת דופק לסירוגין מספר פעמים כדי להתחיל את תהליך השחזה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיף את הסוכר של ממתקים ואת התהליך עד שהם טחונים דק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
4
לגרד לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה ולנער ולחץ על כמה שיותר אבקה עדינה ככל האפשר דרך המסננת. להחזיר את מה שנשאר מסננת למעבד מזון לטחון שוב. חזור על המאמץ ועיבוד עוד פעם או פעמיים. אתה צריך להיות מסוגל לטחון כמעט את כל זה לתוך אבקה דקה; אולי יש כף קטנה של תערובת אגוז סוכר אגוז גס נשאר במסננת, שבו אתה צריך להשליך. תניח את האבקה בצד. אל תטרחו לשטוף את מעבד המזון; זה ישמש למילוי, וכל חלקיקי אגוז שאריות הם בסדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בקערה נקייה, ללא שומן של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות נמוכה באמצעות מצורף שוט חוט עד קצף. הגבר את המהירות לגובה בינוני והוסף את המלח. כאשר פסגות רכות טופס, להוסיף את הסוכר בהדרגה. המשך להצליף עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר 2 כפות של אבקת פיסטוק ולהניח בצד. מקפלים את אבקת הפיסטוק הנותרים לתוך מרנג בשתי קבוצות עד בשילוב שווה, לגזום על 2 כפות של הבלילה על מחבת מוכנה. זה לא צריך להחזיק לחלוטין את צורתו, ולא צריך את זה שלולית החוצה לתוך דיסק שטוח, אלא צריך להיות איפשהו באמצע. זה צריך להירגע ולהתרכך מעט, לאבד כל הצביע "נשיקה"-כמו שיא על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
הוסף את אבקת פיסטוק שמורות במידת הצורך כדי להשיג מרקם ראוי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
8
Scape הבלילה לתוך שקית מאפה מצויד קצה ותלים צינור, על 1 1/4 אינץ', לפחות 2 סנטימטרים זה מזה על המחבתות. ראפ המחבתות בחוזקה (ו שטוחה) על הדלפק לשחרר כל בועות אוויר. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים התנור ל 325% deg; F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד שהעוגיות יתייבשו למעלה. הם צריכים להיות חלקים וכיפתיים בעדינות; הקרביים עדיין יהיו רכים ולחים מעט והם היו צריכים לפתח טבעת פרועה, או" רגל " סביב החלק התחתון של כל עוגייה. מגניב לחלוטין על המחבתות להגדיר על מדפים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
למילוי: לטחון את הסוכר והאגוזים של ממתקים יחד במעבד מזון מצויד מצורף להב מתכת עד בסדר כמו אבקתי ככל האפשר (אין צורך לנפות).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מוסיפים את החמאה עם המכונה פועלת עד שמנת בשילוב. דופק בתמציות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
13
ודא כי macarons הם מקורר לחלוטין. השתמש מרית קיזוז קטן כדי להפיץ כמות קטנה של מילוי על אחד עוגיות בתחתית, ואז כריך יחד עם עוגייה אחרת (התאמת העוגיות לפי גודל, אם יש וריאציה כלשהי). Macarons עשוי להיות מוגש באופן מיידי, אבל אני רוצה לתת להם לשבת לילה בטמפרטורת החדר במיכל אטום. נראה שהטעם והמרקם שלהם משתפרים. לאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים במיכל אטום. אתה יכול גם להתנסות עם הקפאתם. הרבה אופה כן, אבל אני חושב שהם סובלים קצת.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט