קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: פיסטוק מקרונים

מבשלים את הספר: פיסטוק מקרונים
מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. אם יש לך מאפה ו 1/2 אינץ ' קצה לקשט עגול, סוכר ממתקים, חלבוני ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני, מקרוני פיסטוק, ו מקרוני פיסטוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור macarons: קו 2 מחבתות ג ' לי רול עם נייר קלף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
שים את האגוזים במעבד מזון מצויד מצורף להב מתכת דופק לסירוגין מספר פעמים כדי להתחיל את תהליך השחזה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיף את הסוכר של ממתקים ואת התהליך עד שהם טחונים דק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
4
לגרד לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה ולנער ולחץ על כמה שיותר אבקה עדינה ככל האפשר דרך המסננת. להחזיר את מה שנשאר מסננת למעבד מזון לטחון שוב. חזור על המאמץ ועיבוד עוד פעם או פעמיים. אתה צריך להיות מסוגל לטחון כמעט את כל זה לתוך אבקה דקה; אולי יש כף קטנה של תערובת אגוז סוכר אגוז גס נשאר במסננת, שבו אתה צריך להשליך. תניח את האבקה בצד. אל תטרחו לשטוף את מעבד המזון; זה ישמש למילוי, וכל חלקיקי אגוז שאריות הם בסדר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה נקייה, ללא שומן של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות נמוכה באמצעות מצורף שוט חוט עד קצף. הגבר את המהירות לגובה בינוני והוסף את המלח. כאשר פסגות רכות טופס, להוסיף את הסוכר בהדרגה. המשך להצליף עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר 2 כפות של אבקת פיסטוק ולהניח בצד. מקפלים את אבקת הפיסטוק הנותרים לתוך מרנג בשתי קבוצות עד בשילוב שווה, לגזום על 2 כפות של הבלילה על מחבת מוכנה. זה לא צריך להחזיק לחלוטין את צורתו, ולא צריך את זה שלולית החוצה לתוך דיסק שטוח, אלא צריך להיות איפשהו באמצע. זה צריך להירגע ולהתרכך מעט, לאבד כל הצביע "נשיקה"-כמו שיא על גבי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הוסף את אבקת פיסטוק שמורות במידת הצורך כדי להשיג מרקם ראוי.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
8
Scape הבלילה לתוך שקית מאפה מצויד קצה ותלים צינור, על 1 1/4 אינץ', לפחות 2 סנטימטרים זה מזה על המחבתות. ראפ המחבתות בחוזקה (ו שטוחה) על הדלפק לשחרר כל בועות אוויר. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים התנור ל 325% deg; F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד שהעוגיות יתייבשו למעלה. הם צריכים להיות חלקים וכיפתיים בעדינות; הקרביים עדיין יהיו רכים ולחים מעט והם היו צריכים לפתח טבעת פרועה, או" רגל " סביב החלק התחתון של כל עוגייה. מגניב לחלוטין על המחבתות להגדיר על מדפים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
למילוי: לטחון את הסוכר והאגוזים של ממתקים יחד במעבד מזון מצויד מצורף להב מתכת עד בסדר כמו אבקתי ככל האפשר (אין צורך לנפות).
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
מוסיפים את החמאה עם המכונה פועלת עד שמנת בשילוב. דופק בתמציות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
13
ודא כי macarons הם מקורר לחלוטין. השתמש מרית קיזוז קטן כדי להפיץ כמות קטנה של מילוי על אחד עוגיות בתחתית, ואז כריך יחד עם עוגייה אחרת (התאמת העוגיות לפי גודל, אם יש וריאציה כלשהי). Macarons עשוי להיות מוגש באופן מיידי, אבל אני רוצה לתת להם לשבת לילה בטמפרטורת החדר במיכל אטום. נראה שהטעם והמרקם שלהם משתפרים. לאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים במיכל אטום. אתה יכול גם להתנסות עם הקפאתם. הרבה אופה כן, אבל אני חושב שהם סובלים קצת.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט