מבשלים את הספר: פיסטוק מקרונים
מתאים ל-20 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 75 קלוריות. אם יש לך מאפה ו 1/2 אינץ ' קצה לקשט עגול, סוכר ממתקים, חלבוני ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני, מקרוני פיסטוק, ו מקרוני פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
עבור macarons: קו 2 מחבתות ג ' לי רול עם נייר קלף; להפריש.
שים את האגוזים במעבד מזון מצויד מצורף להב מתכת דופק לסירוגין מספר פעמים כדי להתחיל את תהליך השחזה.
מוסיף את הסוכר של ממתקים ואת התהליך עד שהם טחונים דק ככל האפשר.
לגרד לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה ולנער ולחץ על כמה שיותר אבקה עדינה ככל האפשר דרך המסננת. להחזיר את מה שנשאר מסננת למעבד מזון לטחון שוב. חזור על המאמץ ועיבוד עוד פעם או פעמיים. אתה צריך להיות מסוגל לטחון כמעט את כל זה לתוך אבקה דקה; אולי יש כף קטנה של תערובת אגוז סוכר אגוז גס נשאר במסננת, שבו אתה צריך להשליך. תניח את האבקה בצד. אל תטרחו לשטוף את מעבד המזון; זה ישמש למילוי, וכל חלקיקי אגוז שאריות הם בסדר.
בקערה נקייה, ללא שומן של מערבל לעמוד, מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות נמוכה באמצעות מצורף שוט חוט עד קצף. הגבר את המהירות לגובה בינוני והוסף את המלח. כאשר פסגות רכות טופס, להוסיף את הסוכר בהדרגה. המשך להצליף עד פסגות נוקשות טופס.
הסר 2 כפות של אבקת פיסטוק ולהניח בצד. מקפלים את אבקת הפיסטוק הנותרים לתוך מרנג בשתי קבוצות עד בשילוב שווה, לגזום על 2 כפות של הבלילה על מחבת מוכנה. זה לא צריך להחזיק לחלוטין את צורתו, ולא צריך את זה שלולית החוצה לתוך דיסק שטוח, אלא צריך להיות איפשהו באמצע. זה צריך להירגע ולהתרכך מעט, לאבד כל הצביע "נשיקה"-כמו שיא על גבי.
הוסף את אבקת פיסטוק שמורות במידת הצורך כדי להשיג מרקם ראוי.
Scape הבלילה לתוך שקית מאפה מצויד קצה ותלים צינור, על 1 1/4 אינץ', לפחות 2 סנטימטרים זה מזה על המחבתות. ראפ המחבתות בחוזקה (ו שטוחה) על הדלפק לשחרר כל בועות אוויר. אפשר לשבת בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מיקום מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור. מחממים התנור ל 325% deg; F.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד שהעוגיות יתייבשו למעלה. הם צריכים להיות חלקים וכיפתיים בעדינות; הקרביים עדיין יהיו רכים ולחים מעט והם היו צריכים לפתח טבעת פרועה, או" רגל " סביב החלק התחתון של כל עוגייה. מגניב לחלוטין על המחבתות להגדיר על מדפים.
למילוי: לטחון את הסוכר והאגוזים של ממתקים יחד במעבד מזון מצויד מצורף להב מתכת עד בסדר כמו אבקתי ככל האפשר (אין צורך לנפות).
מוסיפים את החמאה עם המכונה פועלת עד שמנת בשילוב. דופק בתמציות.
ודא כי macarons הם מקורר לחלוטין. השתמש מרית קיזוז קטן כדי להפיץ כמות קטנה של מילוי על אחד עוגיות בתחתית, ואז כריך יחד עם עוגייה אחרת (התאמת העוגיות לפי גודל, אם יש וריאציה כלשהי). Macarons עשוי להיות מוגש באופן מיידי, אבל אני רוצה לתת להם לשבת לילה בטמפרטורת החדר במיכל אטום. נראה שהטעם והמרקם שלהם משתפרים. לאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים במיכל אטום. אתה יכול גם להתנסות עם הקפאתם. הרבה אופה כן, אבל אני חושב שהם סובלים קצת.