קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: פסטה אפויה עם רדיקיו, גורגונזולה ופנצ'טה

מבשלים את הספר: פסטה אפויה עם רדיקיו, גורגונזולה ופנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פסטה אפויה עם Radicchio, Gorgonzola, ו Pancettan. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את האנדיב הבלגי, פקורינו רומנו, פנצ'טה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תאנה, טלג'יו, פיצה Radicchio, לבשל את הספר: Radicchio, טורקיה, סלט אפונה שלג, ו מבשלים את הספר: סלט נקניק עם רדיקיו ופריזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 500 מעלות. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את השמנת, המניה, רדיקיו, כל הגבינות, ומלח. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך. תניח את תערובת הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
בנדיבות מלח את המים הרותחים ושחרר את הפסטה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 עד 5 דקות. הפסטה תהיה פרבויה וקשה מדי לאכול; היא מבשלת עוד יותר בתנור.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מסננים את הפסטה, בהזמנת כ -1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
להעביר את המקרוני לקערת הערבוב ולשלב ביסודיות עם תערובת הרוטב. אם הרוטב נראה עבה מדי, מוסיפים חלק מהמים השמורים, כף בכל פעם, עד שהפסטה נעה בחופשיות ומוקפת בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
טבעת מקרוניטבעת מקרוני
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
העברה למנות אפייה רדודות בודדות או 1 או 2 מנות אפייה רדודות גדולות. באופן שווה להפיץ את pancetta על פני השטח ואופים במשך 8 עד 10 דקות, או עד הפסטה הוא מבעבע חם, עם חתיכות של pancetta משחי ופסטה מציצים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מגישים מייד.