קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי

מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי
לבשל את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 864 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, שום, ספגטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, מבשלים את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הרוטב: באמצעות מרגמה ועלי, למחוץ את השום, אגוזי מלך, וקמצוץ גדול של מלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מוסיפים את הפטרוזיליה קומץ בכל פעם וממשיכים ריסוק שחיקה עם העלי כדי להפוך את הדבק בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
מוסיף את הגבינה, מוחץ אותו לתוך הדבק.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
טפטוף בשמן בזרם דק, יציב, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. מתבלים את הרוטב במלח. זה עושה על 1 כוס רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
כדי להפוך את הרוטב בבלנדר (או מעבד מזון): לטחון את השום, אגוזי מלך, קמצוץ גדול של מלח, פטרוזיליה, ו 1/2 כוס השמן בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מעבירים את הרוטב לקערה ומערבבים בגבינה ובשמן הנותר.מתבלים את הרוטב במלח.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים על חום בינוני גבוה עד רק מבושל דרך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/4 כוס מי הבישול. לזרוק את הפסטה בקערה גדולה עם הרוטב, משחרר את הרוטב עם חלק ממי הבישול השמורים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano