מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי
לבשל את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 864 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי פטרוזיליה, שום, ספגטי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מבשלים את הספר: בייקון אירי מסורתי, כרוב ורוטב פטרוזיליה, מבשלים את הספר: ביצים עלומות ברוטב עגבניות על קוסקוס עם אורגנו ופטרוזיליה, ו מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הרוטב: באמצעות מרגמה ועלי, למחוץ את השום, אגוזי מלך, וקמצוץ גדול של מלח יחד.
מוסיפים את הפטרוזיליה קומץ בכל פעם וממשיכים ריסוק שחיקה עם העלי כדי להפוך את הדבק בסדר.
מוסיף את הגבינה, מוחץ אותו לתוך הדבק.
טפטוף בשמן בזרם דק, יציב, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. מתבלים את הרוטב במלח. זה עושה על 1 כוס רוטב.
כדי להפוך את הרוטב בבלנדר (או מעבד מזון): לטחון את השום, אגוזי מלך, קמצוץ גדול של מלח, פטרוזיליה, ו 1/2 כוס השמן בבלנדר עד חלקה.
מעבירים את הרוטב לקערה ומערבבים בגבינה ובשמן הנותר.מתבלים את הרוטב במלח.
מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים על חום בינוני גבוה עד רק מבושל דרך, על 12 דקות.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/4 כוס מי הבישול. לזרוק את הפסטה בקערה גדולה עם הרוטב, משחרר את הרוטב עם חלק ממי הבישול השמורים.
מגישים עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו, אם אתה רוצה.