זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ אורז חום, שמן שומשום, עוז / 60 גרם שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון שומשום שחור אוטסו, מבשלים את הספר: מטבעות שומשום, ו מבשלים את הספר: משולשי סומסום וונטון עם סלמון מעושן ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
1
טוסט צנוברים זרעי חמניות במחבת גדולה על חום בינוני עד הזהב, רועד את המחבת באופן קבוע.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את שומשום למחבת וטוסט במשך דקה בערך. קשה לדעת מתי הם קלויים; להסתכל מקרוב ולהשתמש באף שלך.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהחום ברגע שאתה מריח רמז של שומשום קלוי; אם אתה נותן להם ללכת הרבה מעבר לזה, אתה תתחיל להריח שומשום שרוף—לא טוב.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
4
להעביר מרגמה ועלי ולרסק את התערובת; המרקם צריך להיות כמו חול שחור. לחלופין, אתה יכול להשתמש במעבד מזון. מערבבים את הסוכר, shoyu, מירין, שמן שומשום, חומץ אורז חום, ופלפל קאיין. לטעום ולהתאים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
1 ג'לפנו טרי שלם
קורצים שומשום לבן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
שויו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מלח בנדיבות, להוסיף את סובה, ומבשלים על פי הוראות החבילה עד למכרז.
בעוד האטריות מבשלות, לנקז את הטופו, ללטף אותו יבש, לחתוך לצורות matchstick. עונה טופו עם קמצוץ של מלח, לזרוק עם כמות קטנה של שמן, ומבשלים במחבת גדולה על חום בינוני גבוה במשך כמה דקות, זורק כל כמה דקות, עד החתיכות מושחמות על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רוטב סויה 1 כף שומשום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
שמור כף גדושה של ממרח שומשום, ולאחר מכן דק את השאר עם 1/3 כוס / 80 מ " ל של מים אטריות חמות. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את סובה, מחצית הבצל הירוק, ואת ממרח שומשום שחור. לזרוק עד בשילוב טוב.