מבשלים את הספר: שומשום שחור אוטסו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ אורז חום, שמן שומשום, עוז / 60 גרם שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון שומשום שחור אוטסו, מבשלים את הספר: מטבעות שומשום, ו מבשלים את הספר: משולשי סומסום וונטון עם סלמון מעושן ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט צנוברים זרעי חמניות במחבת גדולה על חום בינוני עד הזהב, רועד את המחבת באופן קבוע.
מוסיף את שומשום למחבת וטוסט במשך דקה בערך. קשה לדעת מתי הם קלויים; להסתכל מקרוב ולהשתמש באף שלך.
הסר מהחום ברגע שאתה מריח רמז של שומשום קלוי; אם אתה נותן להם ללכת הרבה מעבר לזה, אתה תתחיל להריח שומשום שרוף—לא טוב.
להעביר מרגמה ועלי ולרסק את התערובת; המרקם צריך להיות כמו חול שחור. לחלופין, אתה יכול להשתמש במעבד מזון. מערבבים את הסוכר, shoyu, מירין, שמן שומשום, חומץ אורז חום, ופלפל קאיין. לטעום ולהתאים במידת הצורך.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מלח בנדיבות, להוסיף את סובה, ומבשלים על פי הוראות החבילה עד למכרז.
מסננים, שומרים חלק ממי בישול האטריות, ושוטפים מתחת למים זורמים קרים.
בעוד האטריות מבשלות, לנקז את הטופו, ללטף אותו יבש, לחתוך לצורות matchstick. עונה טופו עם קמצוץ של מלח, לזרוק עם כמות קטנה של שמן, ומבשלים במחבת גדולה על חום בינוני גבוה במשך כמה דקות, זורק כל כמה דקות, עד החתיכות מושחמות על כל הצדדים.
שמור כף גדושה של ממרח שומשום, ולאחר מכן דק את השאר עם 1/3 כוס / 80 מ " ל של מים אטריות חמות. בקערת ערבוב גדולה, לשלב את סובה, מחצית הבצל הירוק, ואת ממרח שומשום שחור. לזרוק עד בשילוב טוב.
מוסיפים את הטופו וזורקים שוב בעדינות.
מגישים עם מנה זעירה של ממרח שומשום שמורות ואת הבצלים הירוקים הנותרים.