קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי

מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי
לבשל את הספר: שוקו חם אפוי יכול להיות רק את המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 648 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו קצפת, סוכר מגורען, שוקולד חצי-מתוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון, לבשל את הספר: עוגת גבינה לארוחת בוקר אפויה, ו מבשלים את הספר: טונה אפויה בתנור עם ציפוי מלוח.

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים מראש את התנור ל 350 מעלות F. מסדרים כוסות קפה או ספלים או ראמקינים 8-אונקיה במחבת אפייה או צלייה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את השוקולד והחמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בעדינות, ומקציפים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
מערבבים את הביצים והסוכר יחד בקערה של מערבל לעמוד ואז להגדיר על המים רותחים ומערבבים עד חם למגע.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את הקערה על מערבל הדוכן, באמצעות מצורף whisk, b לאכול במשך 3 עד 5 דקות עד אור ורך.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר מן המיקסר, ולקפל את הביצים לתוך תערובת השוקולד עד שהוא קל וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כפית הבלילה לתוך הכוסות.
8
להוסיף מספיק מים חמים מאוד למחבת האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
אופים במשך 15 עד 20 דקות. השוקולדים החמים האפויים ייעשו כאשר צמרות לאבד את הגימור המבריק שלהם. שיפוד עץ מוכנס בחלק העליון ייצא נקי, אבל הבלילה לכיוון החלק התחתון של הכוס עדיין יהיה לח מאוד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
10
בזהירות להסיר את הכוסות מהמחבת. את העוגות ניתן להגיש חם, בטמפרטורת החדר, או מכוסה ומקורר עד 1 יום. כדי לחמם, להביא לטמפרטורת החדר ולמקם בתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 5 דקות, או עד חם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מגישים עם מנה של קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)