מגדל טורטיה
מגדל טורטיה נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו תירס, מלח ופלפל, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. נסו מגדל קפרזה, מגדל חסה, ו אדום ברי Pavlova מגדל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב עוף, גבעול סלרי, ובצל צהוב 1/2. מכסים במים קרים 1 ליטר. מבשלים עד העוף רך מבושל דרך, כ 40 דקות.
הסר עוף מנוזל בישול כדי להתקרר על קרש חיתוך. ברגע לגרוס מגניב, להשליך את העור, עצמות ושומן.
מערבבים בשר עוף עם חצי הסלסה הלבנה ומניחים בצד.
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן תירס על חום גבוה בינוני.
מוסיפים בצל, פלפלים אדומים וברוקולי.
לטגן עד בצל הם רכים, על 3 דקות.
מוסיפים תירס ומבשלים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערה ומערבבים עם חצי סלסה אדומה קלויה.
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים טורטייה ומטגנים קלות במשך 10 עד 15 שניות. הפוך את הטורטייה מעל ולהמשיך לטגן עד טורטילה הוא גמיש ומחומם דרך, על עוד 10 עד 20 שניות.
מניחים טורטיות על צלחת מרופדת מגבת נייר, מכסים במגבת מטבח, ומניחים בצד. חזור עם הטורטיות הנותרות.;
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים 4 טורטיות על תבנית אפייה. מעל כל אחד עם שכבה של תערובת העוף. תערובת עוף העליון עם טורטייה אחרת, ואז שכבה של תערובת ירקות. למעלה עם טורטייה אחרת.
מורחים את הסלסה הלבנה הנותרת על הטורטייה העליונה של כל אחד מ -4 המגדלים.
מפזרים את תערובת הגבינה המקסיקנית ואופים במשך 5 דקות או עד גבינה מתחילה חום.
הסר מהתנור ולהעביר צלחת הגשה.
מקשטים עם כוסברה ומגישים עם הנותרים סלסה אדומה קלויה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לשפשף את העגבניות, בצל, ראש שום, ופלפל poblano עם 1 כף שמן תירס ומניחים אותם על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. צולים במשך 20 דקות או עד שקליפות העגבניות והפלפל מתחילים להשחיר.
הסר ללוח חיתוך כדי להתקרר. לסחוט שום כדי לשחרר מן העור שלה. רבע הבצל ל 4 חתיכות.
הסר את הגבעולים ואת הזרע מן פלפל poblano.
מערבבים את כל הירקות הקלויים בבלנדר ומערבבים למשך 1 דקות, או עד לקבלת חלקה.
חום שנותר 1 כף שמן תירס בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את תערובת העגבניות, הסוכר, האורגנו, המלח והפלפל. לכסות ולבשל במשך 6 דקות. תניח בצד.
גבינת שמנת חמה ושמנת קצפת כבדה בסיר בינוני על אש בינונית עד שהגבינה מתחילה להמיס. מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, או עד התערובת חלקה לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.