מגיע לך, לבוש היטב בקר אישי Wellingtons עם ספירס ברוקולי מאודה
ראוי היטב, לבוש היטב בשר אישי Wellingtons עם חניתות ברוקולי מאודה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. אם יש לך שמן זית, מלח ופלפל, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: בשר בקר אישי Wellingtons, בשר בקר אישי Wellingtons, ו בשר בקר אישי Wellingtons עם Duxelles פטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים שמן, חמאה, שאלוט ופטריות קצוצות. פטריות העונה עם מלח ופלפל וטחון 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים שרי לפטריות ונותנים לנוזל להתאדות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
5
הסר פטריות מהחום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
במחבת nonstick מעל חום גבוה, לצרוב בשר 2 דקות בכל צד ב טפטוף של שמן.
חותכים מוס ל 4 חתיכות, 2 אונקיות כל פרוס ב 1/2 אופקית.
9
מורחים את גיליון בצק עלים על גיליון עוגיות מכוסה בנייר קלף. רבע מהבצק עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
גליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחד
10
מגלגלים כל פיסת בצק לתוך 10 על ידי מלבן 6 אינץ'. על כל מלבן של בצק, מניחים 1/4 של פטריות מבושלות. פטריות למעלה עם 2 אונקיות פטה ו 1 חוסם עורקים של בשר בקר. לעטוף את הבצק מעל הבשר. לאטום את הבצק עם ביצה לשטוף לקצץ עודף. השתמש שאריות בצק כדי להפוך קישוטים דקורטיביים עבור צמרות Wellingtons שלך. הפוך את Wellingtons עטוף ומכסה עם ביצה לשטוף באמצעות מברשת מאפה. Affix בצק garnishes עם ביצה לשטוף. לקבלת קישוט פשוט, לגלגל חתיכות בצק לתוך ספגטי ארוך, דק כמו מחרוזת ולעשות מערבולות על כל ולינגטון.