מגש אנטיפסטו במרינדה
פלטת אנטיפסטו במרינדה היא מנה של 16 אנשים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 7 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 154 קלוריות . תמורת 83 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות, גבינת מוצרלה רזה חלקית, מיץ תפוזים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, ראשונית וקטוגנית . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 36% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט אנטיפסטו עם טפנד זית פפרוצ'יני , ירכי עוף במרינדה אסייתית וחצילים במרינדה אסייתית .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
מוסיפים את הגבינה, הזיתים והפטריות; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים למשך הלילה.
ניקוז מרינדה; שמירת 2 כפות. משחילים סלמי על קיסמים. מסדרים על מגש גדול; לטפטף במרינדה שמורה. מסדרים את תערובת הגבינה מסביב לסלמי.