מגש יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 64 גרם של שומן, וסך הכל 1047 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא רוטב טבסקו, אגוז מוסקט, פאי תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד החומוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח חומוס כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מגש טבילה יווני , מגש פופו, ו מגש טאפאס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מסדרים את פריטי המזון באופן דקורטיבי על מגש ומגישים.
3
מחממים את התנור ל 375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, לטגן את הבצל עם שמן זית עד שקוף מעט השחמה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את המלח והפלפל ומאפשרים להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
6
לסחוט ולהשליך כמה שיותר מהנוזל מהתרד ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
תרד
7
שים את התרד לתוך קערה ולאחר מכן לערבב בעדינות את הבצל, ביצים, אגוז מוסקט, גבינת פרמזן, פירורי לחם, פטה, ופיניולי.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
פירורי לחם
צנוברים
תרד
מוסקט
בצל
ביצה
גבינת פטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
חמאה מגן, לא מקל, 8 אינץ ' מחבת לטחון וליישר אותו עם 6 גיליונות מוערמים של בצק פילו, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת ולתת את הקצוות לתלות על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילו
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
יוצקים את תערובת תרד לאמצע של פילו ולקפל בצורה מסודרת את הקצוות למעלה ומעל לאטום את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
תרד
10
צחצח היטב את החלק העליון עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
11
אופים במשך 1 שעה, עד העליון הוא חום זהוב ואת המילוי מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
מגישים בטמפרטורת החדר.
14
מניחים את כל החומרים בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ולעבד עד החומוס הוא פירה גס. טעם לתיבול ומגישים צונן או בטמפרטורת החדר.