מגש נקניקים ועדשים
נקניק & עדשים traybake לוקח מסביב 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 906 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך סירופ מייפל, נקניקיות, עדשים pouch puy, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 4 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מרק נקניקיות עדשים, מרק נקניק ועדשים, ו עדשים-תבשיל נקניק דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
רבע הבצל, משאיר את השורש ללא פגע כך שהם לא להתפרק במהלך הבישול.
מחממים מחבת מחבת עד גבוה. מחממים את הבצלים כדי לחרוך אותם, ואז מסירים ומניחים בצד. חזור עם הנקניקיות אתה לא צריך לבשל אותם דרך בשלב זה, רק חום אותם.
להטות את העדשים לתוך בדיל קלייה ולהוסיף כל מיצים מחבת המחבת מחבת מחבת, חומץ וכמה תיבול, ואז לזרוק יחד. מסדרים את הפרוסות בצל ונקניקיות על גבי.
מברישים את הנקניקיות והבצלים עם סירופ המייפל, ומתבלים את הבצלים. מבשלים 20 דקות, ואז מגישים.