מדליוני הבשר של אמא
מדליוני הבשר של אמא הם ללא גלוטן מנה עיקרית. מתאים ל-8 ומחירו 6 מנות.83 דולר למנה. מנה אחת מכילה 947 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בסיס בשר בקר, בשר בקר, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # יום ראשון כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 61%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מדליוני בקר מוכתמים בנמל, מדליוני בקר עם רוטב קוניאק, ו מדליוני בקר עם בייקון ומורלים.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים פרוסות בקר בחמאה עד להשחמה מלאה, כ -5 דקות לכל צד.
מוציאים פרוסות בקר לצלחת, שומרים חמאה וטפטופים במחבת.
קולים פטריות ובצל בתערובת החמאה עד שהבצל צלול, 5 עד 7 דקות. דחפו את הירקות לקצה המחבת.
מערבבים יין אדום ובשר בקר לתערובת החמאה במחבת; מבשלים ומערבבים, מוסיפים עוד בסיס בקר לפי הצורך, עד שהרוטב מסמיך, 7 עד 10 דקות.
מסדרים פרוסות בקר לרוטב. למעלה כל פרוסת בשר עם פרוסת בשר חזיר. מעל את החזיר עם גבינת מונטריי ג ' ק. שים מכסה על המחבת ומבשלים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
הסר מדליונים לפלטה. כפית רוטב וירקות מעל המדליונים.