קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

מדליוני חזיר משמש

מדליוני חזיר משמש
מדליוני חזיר משמשים יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 236 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . אם יש לכם שימור משמש, חרדל טחון, שקדי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 54% . נסו מדליוני חזיר בסגנון קובני , מדליוני עוף וסלט פירות , ו- Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno - מדליוני פולנטה אפויים עם בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שופכים פרוסות חזיר עם פטיש בשר ל-1/2 אינץ'. עוֹבִי. במחבת גדולה מחממים כף חמאה על אש בינונית. בשר חזיר חום מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוציאים את בשר החזיר מהמחבת, שומרים את הטפטופים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים למחבת שימורים, בצל ירוק, חומץ, חרדל ושארית החמאה; מביאים רק לרתיחה, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, 3-4 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
משמרמשמר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחזירים את החזיר למחבת; מבשלים עד שהחזיר רך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.