מהי-מהי עם תפוז דם, אבוקדו, וסלסה בצל אדום
המתכון מהי-מהי עם תפוז דם, אבוקדו, וסלסאן בצל אדום מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תפוז רגיל, jalapeño, פילה מהי-מהי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו, קשיו-קוקוס מצופה מאהי מאי עם סלסה תפוז-בננה, ו צלוי מהי-מהי עם סלסה אבוקדו-מלון (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה קטנה, קליפה חתוכה וחתך לבן מכתום. עבודה מעל קערה קטנה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים.
מוסיפים אבוקדו, בצל, חלפיניו ומיץ ליים לתפוזים בקערה; מערבבים בעדינות כדי להתמזג. מתבלים סלסה לפי הטעם במלח.
שמן חום במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
להוסיף דגים למחבת ו sauté עד חום מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד.
מקום 1 פילה על כל אחד 2 צלחות. סלסה כפית על גבי דגים ומגישים.
למרות שהם נראים כמו תפוזי טבור רגילים, תפוזי קארה הם צבועים ורוד מבפנים וטעם קצת יותר מתוק. תמצאו אותם בכמה סופרמרקטים ובשווקי איכרים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו