קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

מהי-מהי עם תפוז דם, אבוקדו, וסלסה בצל אדום

מהי-מהי עם תפוז דם, אבוקדו, וסלסה בצל אדום
המתכון מהי-מהי עם תפוז דם, אבוקדו, וסלסאן בצל אדום מוכן תוך כ 30 דקות, והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תפוז רגיל, jalapeño, פילה מהי-מהי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו, קשיו-קוקוס מצופה מאהי מאי עם סלסה תפוז-בננה, ו צלוי מהי-מהי עם סלסה אבוקדו-מלון (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות סכין חדה קטנה, קליפה חתוכה וחתך לבן מכתום. עבודה מעל קערה קטנה, לחתוך בין ממברנות לשחרר קטעים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים אבוקדו, בצל, חלפיניו ומיץ ליים לתפוזים בקערה; מערבבים בעדינות כדי להתמזג. מתבלים סלסה לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
שמן חום במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
להוסיף דגים למחבת ו sauté עד חום מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מקום 1 פילה על כל אחד 2 צלחות. סלסה כפית על גבי דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
למרות שהם נראים כמו תפוזי טבור רגילים, תפוזי קארה הם צבועים ורוד מבפנים וטעם קצת יותר מתוק. תמצאו אותם בכמה סופרמרקטים ובשווקי איכרים.
מרכיבים שתצטרך
תפוז בטבורתפוז בטבור
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו