מוג'ו שוקולד-שום עם לחם קובה קלוי (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל Mojo שוקולד שום עם לחם קובני קלוי (Tostadas de Pan Cubano con Mojo De Chocolate). מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך לחם קובני, מלח ים גס, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו שעועית שחורה קובנית ו Mojo אורז המבורגרים עם סלט כרוב + שום Tostones, Mojo במרינדה חזיר Cubano (Lechon Asado) מתכון, ו בשר חזיר בגריל עם תפוחי אדמה מקומטים, מוג'ו ורדה ומוג' ו פיקון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הגנאש, לשים את השוקולד בדוד כפול או קערה חסינת חום מעל מים רותחים. כאשר השוקולד כמעט נמס, להסיר מהחום ומערבבים מהמרכז החוצה עם מרית גומי עד חלקה.
מערבבים את השום ושמן זית במחבת קטנה ופשוט לחמם אותו דרך על אש נמוכה.
יוצקים זרם על השוקולד המומס תוך ערבוב בעדינות עם המרית, שוב מהמרכז החוצה. מתבלים במלח לפי הטעם.
מוסיפים את מיץ הסיד ומערבבים בעדינות כדי להתמזג בצורה חלקה. התערובת תתעבה כמו מיונז. שמור בטמפרטורת החדר.
כאשר אתה מוכן לשרת, לחמם את הרוטב מעל מים רותחים אם זה הפך נוקשה מדי. טוסט הלחם משני הצדדים על גריל או מתחת broiler. מסדרים את הפרוסות הקלויות על מגש גדול או סל שטוח מרופד בכיכר צמח-עלה. ללוות את הרוטב בקערה או קרוט, מלח גס, וכמה סכיני חמאה דקורטיביים. טעים!
Reprinted with permission from The New Taste of Chocolate by Maricel Presilla, © 2009 Ten Speed Press
מריסל פריסילה היא היסטוריונית קולינרית המתמחה במזונות של אמריקה הלטינית וספרד. היא בעלת דוקטורט בהיסטוריה ספרדית של ימי הביניים מאוניברסיטת ניו יורק וקיבלה הכשרה רשמית באנתרופולוגיה תרבותית.ד " ר פרסלה עשה מחקר רב על החקלאות באמריקה הלטינית—עם דגש מיוחד על גידולים טרופיים, קקאו וחקלאות וניל, וייצור שוקולד. היא נשיאת חברת גראן קקאו (Gran Cacao), חברת שיווק ומחקר מזון באמריקה הלטינית המתמחה במכירת פולי קקאו מובחרים מאמריקה הלטינית. היא השלימה ספר בישול לטיני אמריקאי מקיף עבור W. W. Norton ותרמה מאמרים עבור Saveur, Food & Wine, Food Arts, And Gourmet.היא כותבת טור מזון שבועי עבור מיאמי הראלד והוא נוח כמו שיט במורד האורינוקו כדי לאסוף מתכונים בתחום כפי שהיא מבשלת ב Zafraand Cucharamama, המסעדות הפאן-לטיניות שלה בהובוקן, ניו ג ' רזי. בשנה שעברה היא פתחה Ultramarinos, חנות אמריקה הלטינית ואטליה בישול, גם בהובוקן, ניו ג ' רזי, שם היא מוכרת מרכיבים לטיניים, מזונות מוכנים, שוקולדים מובחרים וקקאו כחול, קו משלה של כמהין עם טעמים לטיניים.