מוות על ידי עוגות שוקולד
מוות על ידי עוגות שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, תמצית ונילן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגות מוות על ידי שוקולד, מוות על ידי עוגות שוקולד, ו מוות על ידי עוגות שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים מראש את תנור ההסעה ל 325 מעלות f או תנור סטנדרטי ל 350 מעלות F.
בקערת מיקסר גדולה, שמנת יחד את הסוכר והחמאה עד אור ורך עם מערבל חובה כבד.
מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים היטב.
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ומערבבים ביסודיות לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הוניל ומערבבים היטב.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים חצי מהקמח לקערת המיקסר יחד עם 1/2 כוס של חצי וחצי.
מערבבים עד הקמח מעורבב, גירוד הצדדים של הקערה עם מרית גומי.
מוסיפים את שאר תערובת הקמח ואת החצי וחצי כוס 1/2 האחר.
מערבבים עד הבלילה חלקה וכל גושי הקמח נעלמו.
מלא 24 ספינות קאפקייקס חצי מלא ואופים במשך 20 דקות בתנור הסעה או 28 דקות בתנור הסטנדרטי. החלק העליון של העוגות צריך להיות משחימים קלות. בדוק את הקאפקייקס כדי לוודא בלילת מקלות על קיסם עץ כאשר מוכנס לתוך הקאפקייקס. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין.
שים את השוקולד צ ' יפס, שמנת וחמאה בקערת מיקרוגל-בטוח בינונית. מיקרוגל על גבוה במשך 30 שניות בכל פעם, ערבוב אחרי כל פעם, עד שבבי השוקולד נמסים ואת ganache יש את העקביות של פאדג ' חם. זה ייראה כמו בלגן בהתחלה אבל כפי שאתה ממשיך לעורר אותו יתחיל ליצור תערובת עבה. אם גנאש הופך עבה מדי לטבול, לשים אותו בחזרה במיקרוגל במשך כ -15 שניות ומערבבים שוב.
עבור מילוי מוס מוקצף שוקולד וציפוי: בקערת מיקסר גדולה, לנצח את השמנת הכבדה, חצי וחצי ותערובת פודינג עד אור ורך באמצעות מיקסר חובה כבד. זה צריך להיות עקביות של קצפת.
שים את המילוי בשקית מאפה או שקית רוכסן עם פינה חתוכה.
כדי להרכיב: לעשות חור באמצע כל עוגה באמצעות סכין חדה. הקפד להשאיר כמות קטנה של עוגה בתחתית החור. מלא את העוגות באמצעות המילוי בתיק. באמצעות אותו תיק, כפור את צמרות העוגות עם המילוי. לשים במקפיא עד תערובת ציפוי קר קצת נוקשה, על 20 דקות.
טובלים כל קאפקייק בגנאש ומיד מפזרים מיני שוקולד צ ' יפס ומקשטים בחתיכת חפיסת שוקולד.
תן לעוגות לשבת עד שהגנאש יהיה מוכן. לאחר מכן לשרת, או לקרר עד הזמן לשרת.