מולים Goan
כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ארוחת ערב: מולים ברוטב Goan (Thisri), goan dal עם מקלות תיפוף / goan של דאל עם קוקוס, ו מולים A La Mariniere (מולים מאודים).
הוראות
הסר את הזקן, ולאחר מכן לשטוף את המולים היטב במים קרים. רענן את המים וחזור עד שהוא ברור. זרוק כל מולים שנשברו או להישאר פתוח כאשר טפח.
מחממים את השמן בתבשיל חסיני אש. מטגנים את הבצל עד חום קל מאוד, ולאחר מכן מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום, צ' ילי, תבלינים, קמצוץ טוב של מלח וטחינה של פלפל. מבשלים 2-3 דקות עד ריחני וקלוי.
יוצקים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך כמה דקות כדי לקבל הכל מעורבב יחד.
להטות את המולים לתוך המנה, לכסות, להפוך את החום למקסימום ומרתיחים עבור 3-4 דקות עד המולים נפתחו רק. לפזר על ספרי כוסברה ומגישים עם פלחי לימון עבור לסחוט מעל.