מולים בבירה מקסיקנית
מולים בבירה מקסיקנית עשויים להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 163 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם מולים, כוסברה, עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו מולים מאודים בירה, מולים מאודים בבירה, ו מולים מאודים בירה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה עם כיסוי שחומם מראש על חום גבוה בינוני, מוסיפים שמן, שום, בצל וחלפיניו. מתבלים במלח.
לטגן 2 דקות. מסדרים מולים במחבת.
יוצקים בירה ועגבניות ומנערים את המחבת כדי לשלב. מכסה מחבת ומבשלים 3 דקות או עד מולים פתוחים.
הסר מחום ורוטב כפית למטה לתוך פגזים.
מקשטים עם פטרוזיליה או כוסברה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.