מולים בסגנון תאילנדי עם זנגביל כבוש
מולים בסגנון תאילנדי עם זנגביל כבוש עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 82 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ממרח צ'ילה, ג' ינג'ר כבוש, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו מולים בסגנון תאילנדי, מולים בסגנון תאילנדי עם עשב לימון, ו מולים מאודים בסגנון תאילנדי עם חלב קוקוס ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיף את שאלוט, להדביק צ ' ילה, ושום; לבשל 2 דקות או עד מכרז, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חלב קוקוס ו-5 המרכיבים הבאים( חלב קוקוס דרך מולים); מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד פגזים לפתוח.
הסר מהחום; בטל כל פגזים שלא נפתחו.
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.