קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

מולים בסגנון תאילנדי עם זנגביל כבוש

מולים בסגנון תאילנדי עם זנגביל כבוש
מולים בסגנון תאילנדי עם זנגביל כבוש עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 82 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם ממרח צ'ילה, ג' ינג'ר כבוש, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו מולים בסגנון תאילנדי, מולים בסגנון תאילנדי עם עשב לימון, ו מולים מאודים בסגנון תאילנדי עם חלב קוקוס ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיף את שאלוט, להדביק צ ' ילה, ושום; לבשל 2 דקות או עד מכרז, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
3
מוסיפים חלב קוקוס ו-5 המרכיבים הבאים( חלב קוקוס דרך מולים); מביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד פגזים לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
4
הסר מהחום; בטל כל פגזים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
5
מקשטים עם עלי פטרוזיליה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.