מולים מאודים עם יין לבן, טרגון, שאלוט, חמאה ולחם צרפתי בגריל
מולים מאודים עם יין לבן, טרגון, שאלוט, חמאה ולחם צרפתי בגריל עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 501 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לכם באגט, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. וזה די טוב. מתכונים דומים: מולים מאודים ביין לבן, מולים מאודים ביין לבן, ו מולים מאודים ביין לבן.
הוראות
מפזרים שום עם קמצוץ של מלח, עם הצד השטוח של סכין גדולה, מחית למרוח את השום על להדביק גס.
מחממים את השמן בסיר על הסורגים של הגריל, מוסיפים את הצלי שום ומבשלים עד שאלוט לרכך.
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומערבבים במולים. מכסים את הסיר ומבשלים את המולים עד שכולם נפתחו, כ 6 עד 8 דקות, להשליך כל זה לא לפתוח.
הסר את המולים עם כפית מחוררת לקערה גדולה. להביא את נוזל הבישול לרתיחה ולהקציף את החמאה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בטרגון.
יוצקים את התערובת על המולים ומגישים מיד עם לחם בגריל.
מברשת לחתוך את הצד של באגט עם שמן, העונה עם מלח ופלפל וגריל, לחתוך את הצד עד חום זהוב קלות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו