קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

מולים מאודים עם יין לבן, טרגון, שאלוט, חמאה ולחם צרפתי בגריל

מולים מאודים עם יין לבן, טרגון, שאלוט, חמאה ולחם צרפתי בגריל
מולים מאודים עם יין לבן, טרגון, שאלוט, חמאה ולחם צרפתי בגריל עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 501 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לכם באגט, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. וזה די טוב. מתכונים דומים: מולים מאודים ביין לבן, מולים מאודים ביין לבן, ו מולים מאודים ביין לבן.

הוראות

1
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מפזרים שום עם קמצוץ של מלח, עם הצד השטוח של סכין גדולה, מחית למרוח את השום על להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מחממים את השמן בסיר על הסורגים של הגריל, מוסיפים את הצלי שום ומבשלים עד שאלוט לרכך.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה ומערבבים במולים. מכסים את הסיר ומבשלים את המולים עד שכולם נפתחו, כ 6 עד 8 דקות, להשליך כל זה לא לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר את המולים עם כפית מחוררת לקערה גדולה. להביא את נוזל הבישול לרתיחה ולהקציף את החמאה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם ומערבבים בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
יוצקים את התערובת על המולים ומגישים מיד עם לחם בגריל.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
מברשת לחתוך את הצד של באגט עם שמן, העונה עם מלח ופלפל וגריל, לחתוך את הצד עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
בגטבגט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו