קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

מולים מטוגנים בשמן עמוק: קוזה פריט

מולים מטוגנים בשמן עמוק: קוזה פריט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו מולים מטוגנים בשמן עמוק: קוזה פריט. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 362 קלוריות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. ראש לחנות ולקחת חומץ יין, מלח ים, פלפל סדוק טרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. נסו טאהונג פריך (מולים מטוגנים בשמן עמוק), קוזה אל פומודורו (מולים ממולאים), ו מטגנים די קוזה (מולים מאודים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
פתח את המולים, השליך את הקליפות אך שומר את הנוזל. מסננים את הנוזל דרך מסננת דקה או בד גבינה לתוך הביצים. (אתה יכול לאדות את המולים באופן חלקי כדי לפתוח את הקליפות, וזה הרבה יותר קל מאשר לחטט אותם גולמיים פתוחים. אל תתנו להם לבשל יותר מהנדרש, אחרת הם יהיו קשוחים ומבושלים יתר על המידה לאחר הטיגון).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים את השמן במחבת עמוקה ל -370 מעלות פ.טובלים כל שבלול לתוך הקמח, אחר כך לתוך הביצים, ואז מורידים אותם בעדינות לתוך השמן החם ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסננים על מגבות נייר, מפזרים מלח ומגישים מיד עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מערבבים את כל המצרכים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם אפשרויות נהדרות לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות לפיס לונה שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
לפיס לונה שרדונה
לפיס לונה שרדונה
גרידת תפוז, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. בעל גוף מלא, רענן ומלא חיים, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור חמאה מלוח.