קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות5
ציון בריאות12
מגזין

מולים עם מיונז זעפרן

מולים עם מיונז זעפרן
מולים עם מיונז זעפרן נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מתאבנים. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חרדל דיז'ון, מלח ים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו מולים צוננים עם מיונז זעפרן, מולים צוננים עם מיונז זעפרן, ו בקלה עם מולים, צ'וריסו, קרוטונים מטוגנים, ומיונז זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור המיונז, להשרות את הזעפרן ב 1 כף מים חמים בקערה קטנה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
זעפרןזעפרן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטאטא במיונז, גרידת לימון, מיץ לימון, חרדל, 1/2 כפית מלח כשר, ו 1/4 כפית פלפל ומקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
עבור מולים, לשלב את פלר דה sel ו 1/2 כפית פלפל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Fleur De SelFleur De Sel
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
5
מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה ויבשה (12 אינץ') מעל חום גבוה במשך 4 עד 5 דקות, עד חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את המולים בשכבה אחת ומבשלים אותם במשך דקה אחת, עד שהם מתחילים להיפתח.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
7
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל במשך 2 עד 3 דקות, עד שהשבלולים נפתחים לחלוטין ורק מבושלים. (להיפטר מכל זה לא לפתוח.) את החום, מפזרים את המולים בנדיבות עם תערובת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מגישים חם מן המחבת עם קערות בודדות של מיונז זעפרן לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
זעפרןזעפרן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.