מולים עם תפוז ושומר
מולים עם תפוז ושומר נטול גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית הר העבודה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם גרידת תפוז, שומר, מולים של אי הנסיך אדוארד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 73%, שהוא מוצק. ארוחת ערב הערב: מולים עם שומר וכתום, מולים עם שומר ויין, ו מולים עם שומר ואהבה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על אש בינונית עד שרק מעשנים.
מוסיפים את השומר והמולים המגולחים ומבשלים 3 דקות, עד שהשומר רך.
מוסיפים את היין הלבן וגרידת התפוז והקטעים ומבשלים עד שכל המולים נפתחים. מתבלים במלח ופלפל ומפזרים כריכות שומר.
יוצקים לקערת הגשה ומגישים מיד.
יין מומלץ: ריזלינג, יין ורדים, Muscadet
ריזלינג, יין רוזסי ומוסקאדט הם הבחירות המובילות שלי למולים. מוסקדט הוא זיווג קלאסי, אך לבנים יבשים פריכים רבים יעבדו. אם המולים מבושלים עם עגבניות, בחרו שושנה. אם המולים נמצאים בצד החריף, נסו ריזלינג. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סיגר זין גפן ישן זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![סיגר זין ישן גפן זינפנדל]()
סיגר זין ישן גפן זינפנדל
בסיגר צין 2011 יש תווים של פרי שחור עמוק, אגרוף של תבלין ופלפל שחור כתוש על האף. היין העשיר, השופע והמובנה היטב הוא לבבי עם מאפייני פרי אקזוטיים.שנקטפו ביד בעונת השיא כדי להבטיח איכות וטעם, הפרי עבור סיגר זין היה מסודר ואז מותסס במשך 7 ימים. הכנו את היין בחביות עץ אלון צרפתיות (50%) ואמריקאיות (50%) במשך 11 חודשים.תערובת: 90% זינפנדל, 5% פטיט סירה, 5% סירה