מולים של רייצ'ל אלן עם פירורי שום ולחם
המולים של רייצ'ל אלן עם פירורי שום ולחם יכולים להיות בדיוק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 975 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, מולים בקונכיות שלהם, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו לחם הסודה החום של רייצ'ל אלן, תבשיל האירי של רייצ'ל אלן, ו מרק דגים Ballycotton של רייצ'ל אלן (מתכונים דומים).
הוראות
בדוק את המולים, ואם בכלל פתוחים, לתת להם ברז; אם הם לא לסגור, להשליך אותם.
שים את המולים סגורים היטב עם רק 1 כף מים בסיר גדול על אש נמוכה לכסות עם המכסה. הם יפתחו באדים. אם אתה תופס אותם כאשר הם רק פותחים, הם יהיו טעימים ועסיסיים, אז לא לבשל אותם יתר על המידה.
הסר את המולים מהמחבת (שמירה על כל מיצים עבור מרק דגים, עוגה, תבשיל, או אפילו לערבב עם מיונז מוגש עם רכיכות כגון שרימפס). זרוק כל מולים מבושלים עם פגזים סגורים.
השליכו חצי פגז מכל מוּסל ושלפו את הזקן-את הציצית הסיבית הקטנה-מהצד הישיר של כל מוּסל.
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את פירורי הלחם, השום והפטרוזיליה ומערבבים יחד. עם כפית, בחוזקה לארוז את תערובת פירור הלחם על גבי כל מוּסל.
מניחים את המולים, פירור בצד, בשכבה אחת על צלחות ovenproof או מנות gratin. (אלה יכולים להיות מוכנים עד 24 שעות מראש.) כאשר אתה מוכן לאכול, פופ אותם תחת מטאטא שחומם מראש (גריל) עד זהב, פריך, תוסס, 1 עד 2 דקות.
וריאציות: אמנם זה לא קלאסי אירי, לפעמים אני מרגיש כמו הוספת קצת יותר zip למתכון זה, אז במקום פטרוזיליה, אני מוסיף 1 כף כוסברה קצוצה טרי (כוסברה) יחד עם רבע עד חצי של צ ' ילה אדומה טרי, זרע וקצוץ. או שאתה יכול לנסות להוסיף קצת גרידת לימון מגוררת לפירורים.