בריוש קלוע
בריוש קלוע עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמרים, מים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בריוש קלוע, קינמון קראנץ לחם בריוש קלוע, ו בריוש תוצרת בית (בריוש חמאה מפואר הו).
הוראות
תהליך החומרים על מחזור הבצק, על פי הוראות היצרן.
בסוף המחזור, לגרד את הבצק על הלוח מצופה קלות עם קמח לכל מטרה. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים. אם עושים כיכר 1 1/2 קילו, לגלגל כל חתיכה כדי ליצור חבל על 12 אינץ ' ארוך. עבור כיכר 2 פאונד, לגלגל כל חתיכה כדי ליצור חבל על 14 סנטימטרים.
להניח חבלים במקביל על 1 אינץ 'בנפרד על חמאה 14 - על ידי 17 אינץ' תבנית אפייה. לצבוט חבלים יחד בקצה אחד, צמה רופפת, ואז לצבוט צמה בסופו יחד.
כיכר כיסוי בקלילות עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד במקום חם עד נפוחות, על 35 דקות.
מקציפים 1 חלמון ביצה גדול להתמזג עם 1 כף מים.
מברשת צמה עם תערובת ביצה.
אופים צמה בתנור 350 עד חום זהוב, כ -30 דקות. מגניב על מתלה לפחות 15 דקות לפני חיתוך.
כדי להפוך את כיכר 2 פאונד, להשתמש 1/3 כוס מים, 3 ביצים גדולות, 2 חלמוני ביצה גדולים, 3/4 כוס (3/8 lb.) חמאה או מרגרינה, 3 1/3 כוסות קמח לכל מטרה, 1/4 כוס סוכר, 1/2 כפית מלח 1 חבילה פעילה שמרים יבשים.