קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מטבחיםאמריקאי
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מולס פריטס

מולס פריטס
Moules frites הוא pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1789 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 140 גרם שומן. אם יש לכם מולים, בצל אביב, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 99%. Moules Sans Frites, מולס קלאסי Frites, ו מולס קלאסי-Frites דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להטות את המולים לתוך קערה גדולה של מים קרים. בטל כל שנותר פתוח כאשר טפח, ואז לנקז היטב ולמשוך כל זקן. (מולים טריים נראים שחורים ומבריקים רק צריך ריח נעים של הים העמוק הרוב המכריע צריך להיות סגור היטב. הימנע מכל ריח חשוד, נראה יבש או פתוחים בעיקר.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
פורסים דק את הירקות והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מגלגלים את הצ ' ילי בידיים שלך כדי לשחרר את הזרעים, ואז לחתוך לשניים ולנער את הזרעים. חותכים את הבשר למקלות דקים, ואז מחסנית יחד וקוצצים דק. פיק מעל ענפי הקורנית, להשליך את הגבעולים העבים, ולאסוף את עלי הפטרוזיליה מן הגבעולים. הכן את השבבים (ראה מתכון, להלן מימין).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מניחים פאן גדול, כבד מבוסס סאוט (עם מכסה) על הכיריים והחום עד שאתה יכול להרגיש חום חזק עולה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את השמן, ואז מיד לזרוק את כל הירקות, צ ' ילי וקורנית. ענפי הקורנית יתפצצו אם המחבת תהיה חמה מספיק. מבשלים בערך 1 דקות, מנערים את המחבת ומערבבים את הירקות עד שהם מתחילים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
עם החום עדיין גבוה, לזרוק את כל המולים ולנער את המחבת כך שהם יוצרים שכבה אפילו. מכסים במכסה ומבשלים עוד 1-2 דקות, מנענעים את המחבת פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לחשוף את המחבת ויוצקים את היין ואת פרנו. לנער ולבשל עוד 1 דקות כך היין מפחית בחצי, ואז לכסות שוב ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
PernodPernod
סוכר אדום גססוכר אדום גס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים מסננת גדולה מעל קערה ומניחים את המולים והירקות למרכז. זרוק כל מולים שנותרו סגורים. תטגן את הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את הנוזלים המתוחים בחזרה למחבת, מחממים ומערבבים בפרך קרם ועלי פטרוזיליה שלמים. בדוק את התיבול; ייתכן שלא תצטרך שום מלח. להחזיר את המולים והירקות למחבת ולחמם, לנער את המחבת, ולאחר מכן לחלק בין שתי קערות מרק גדולות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים את הצ ' יפס ומיונז (מתכון להלן) לצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
11
טיפ: הפוך את המיונז ולהכין את השבבים לפני שאתה מתחיל את המולים. מטגנים את השבבים לאחר שבישלתם את המולים ובזמן שהם עדיין מתנקזים במסננת, ולאחר מכן לסיים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור