Moules frites הוא pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1789 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 140 גרם שומן. אם יש לכם מולים, בצל אביב, ייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 99%. Moules Sans Frites, מולס קלאסי Frites, ו מולס קלאסי-Frites דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
להטות את המולים לתוך קערה גדולה של מים קרים. בטל כל שנותר פתוח כאשר טפח, ואז לנקז היטב ולמשוך כל זקן. (מולים טריים נראים שחורים ומבריקים רק צריך ריח נעים של הים העמוק הרוב המכריע צריך להיות סגור היטב. הימנע מכל ריח חשוד, נראה יבש או פתוחים בעיקר.)
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
פורסים דק את הירקות והשום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
3
מגלגלים את הצ ' ילי בידיים שלך כדי לשחרר את הזרעים, ואז לחתוך לשניים ולנער את הזרעים. חותכים את הבשר למקלות דקים, ואז מחסנית יחד וקוצצים דק. פיק מעל ענפי הקורנית, להשליך את הגבעולים העבים, ולאסוף את עלי הפטרוזיליה מן הגבעולים. הכן את השבבים (ראה מתכון, להלן מימין).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 כוס שום קצוץ
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
מניחים פאן גדול, כבד מבוסס סאוט (עם מכסה) על הכיריים והחום עד שאתה יכול להרגיש חום חזק עולה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את השמן, ואז מיד לזרוק את כל הירקות, צ ' ילי וקורנית. ענפי הקורנית יתפצצו אם המחבת תהיה חמה מספיק. מבשלים בערך 1 דקות, מנערים את המחבת ומערבבים את הירקות עד שהם מתחילים לנבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס שום קצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
עם החום עדיין גבוה, לזרוק את כל המולים ולנער את המחבת כך שהם יוצרים שכבה אפילו. מכסים במכסה ומבשלים עוד 1-2 דקות, מנענעים את המחבת פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
לחשוף את המחבת ויוצקים את היין ואת פרנו. לנער ולבשל עוד 1 דקות כך היין מפחית בחצי, ואז לכסות שוב ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
Pernod
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים מסננת גדולה מעל קערה ומניחים את המולים והירקות למרכז. זרוק כל מולים שנותרו סגורים. תטגן את הצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ספגטי מיובש בקופסה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את הנוזלים המתוחים בחזרה למחבת, מחממים ומערבבים בפרך קרם ועלי פטרוזיליה שלמים. בדוק את התיבול; ייתכן שלא תצטרך שום מלח. להחזיר את המולים והירקות למחבת ולחמם, לנער את המחבת, ולאחר מכן לחלק בין שתי קערות מרק גדולות.
טיפ: הפוך את המיונז ולהכין את השבבים לפני שאתה מתחיל את המולים. מטגנים את השבבים לאחר שבישלתם את המולים ובזמן שהם עדיין מתנקזים במסננת, ולאחר מכן לסיים את הרוטב.