מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה
מתכון זה מספק 9 מנות. עם 680 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. אם 95 סנט למנה נופל בתקציב שלך, מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סודה לשתיה, גרידה כתומה, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה, ריבועי ג'ינג'ר עם קרם דבש מסקרפונה, ו עוגת זנגביל מיושנת עם מולסה קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם תרסיס בישול ירקות. בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם זנגביל הקרקע, קינמון, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, לטאטא את שמן קנולה עם סוכר חום, מולסה, דבש, ביצים וגרידת לימון עד חלקה.
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד בשילוב.
להקציף במים רותחים. לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, עד בודק עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. הגדר את המחבת על מתלה ולתת את העוגה להתקרר לחלוטין, על 2 שעות.
בסיר בינוני, לשלב את הרצועות של גרידת תפוזים עם מים וסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה עד סירופ ואת גרידת כתום רך, כ 30 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את קונפי התפוז לצלחת; להשליך את הסירופ.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות את mascarpone עם קרם, גרידת תפוזים, סוכר ממתקים ומלח עד פסגות רכות טופס.
חותכים את דבשה-עוגת זנגביל לריבועים ולהעביר לצלחות. Dollop קרם mascarpone על גבי, מקשטים עם קונפי כתום ומגישים.