מונטה כריסטו ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מונטה כריסטו ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות. מנה אחת מכילה 1284 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, ביצים, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו מסקרפונה שוקולד ממולא לחם צרפתי עם סירופ תות, תות ובננה ממולאים לחם מטוגן בסירופ גרנד מרנייה, ו מונטה כריסטו עם ריבת Habanero תות (מתכונים דומים).
הוראות
למעלה 6 פרוסות הלחם באופן שווה עם בשר חזיר וגבינה, מתקפל כדי להתאים. למעלה עם פרוסות לחם שנותרו.
בקערה קטנה, להכות ביצים, חלב וסוכר מגורען עם מזלג או חוט לטאטא עד מעורב היטב; לשפוך לתוך קערה רדודה.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', חמאת חום על חום בינוני-נמוך. לטבול כל צד של כל כריך בתערובת ביצה, המאפשר זמן ללחם לספוג תערובת.
הוסף כריכים למחבת. כיסוי; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.