אם יש לכם בצל ירוק, כוסברה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מוס אבוקדו וכוסברה, מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר, ו מטבל מוס אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
ריסוס 3 (1 כוס) או 6 (1/2 כוס) ramekins עם שמן צמחי ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות תחליף סוכר (מומלץ: Splenda)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
מניחים את הכוסברה, בצל ירוק, גבינת שמנת, מלח, מיץ ליים, וצ ' ילה במעבד מזון ומחית עד חלקה.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מפזרים את הג ' לטין על המים ולתת לו לשבת במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מניחים את המים 3/4 כוס הנותרים בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
יוצקים את המים רותחים על ג 'לטין מרכך לטאטא עד הג' לטין מומס.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיף את הג ' לטין לתערובת במעבד המזון, פועם עד מחית מעורבב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גס
8
יוצקים את התערובת לתוך ramekins מוכן. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר עד חברה, בערך 2 hours.To unmold, למלא מיכל גדול עם מים חמים מאוד. לטבול את ramekins במים במשך 1 דקה. הפעל קצה סכין קטן וחד סביב הקצה של כל מוס. Unmold על מגש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות לפני ההגשה.
10
מגישים עם קרוסטיני.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
11
מחממים מחבת גריל או גריל פחם. באמצעות מברשת מאפה, מברשת את פרוסות באגט עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בגט
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולבים
12
מפזרים אורגנו ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד הזהב, 2-3 דקות.