קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס אגוזים ושוקולד

מוס אגוזים ושוקולד
מוס אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 848 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 74 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמונים, שוקולד חלב, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מוס אגוזים ושוקולד, מוס שוקולד אגוזי לוז, ו מוס אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מניחים את המתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל 350 מעלות. מסדרים את אגוזי לוז על מגש אפייה קטן ואופים עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות, הפיכת המגש בחזרה לחזית לאחר 5 או 6 דקות. מגניב. מצרף את האגוזים במגבת נקייה ולשפשף עד כמה שיותר עורות ככל האפשר לרדת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את האגוזים ושמן אגוזי לוז בעבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ולעבד עד צורות להדביק.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
בינתיים, בקערה גדולה, באמצעות מקציף או מקציף ביצים, מקציפים את השמנת הכבדה. מקררים, מכוסים, עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה חסינת חום בינונית על פני מחבת של מים רותחים, להמיס את השוקולד. כבה את החום כאשר כמעט נמס ומערבבים מדי פעם עד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לגרד את הדבק אגוז ולעבד עד מעורב היטב. תניח בצד.
6
בקערה נקיה עמידה בחום בינוני, מקציפים קלות את חלמוני הביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
* אם שמן אגוזים אינו זמין, שמן בוטנים או זעפרן ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרןשמן זעפרן
שמן אגוזיםשמן אגוזים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)