מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 695 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, זנגביל טחון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוס לימון-ג'ינג'ר, גלידת עוגיית המזל של נילי, ו עוגיות מזל תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השמנת הכבדה, זנגביל טרי וג ' ינג ' ר הקרקע בסיר בינוני ומביאים רק מתחת לרתיחה. כבה את החימום ותן לשמנת לשבת במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טרי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולאחסן במיכל אטום במקרר לילה או עד 4 ימים.
3
עבור עוגיית המזל: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר וחלבוני ביצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות מזל
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים את הבלילה במיכל אטום ומקררים לפחות 4 שעות או לילה. (הבלילה ישמור במקרר עד שבוע במיכל אטום.)
6
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה שטוח מאוד, ברמה עם מחצלת אפייה סיליקון או נייר קלף, ו תרסיס ליברלי עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
כף על כף הבלילה על תבנית האפייה, באמצעות החלק האחורי של הכף או מרית אופסט, בזהירות להפיץ את הבלילה לתוך מעגל 6 עד 7 אינץ ' בקוטר. בפעמים הראשונות שלך אתה כנראה צריך להיצמד להכנת אלה אחד בכל פעם אבל ברגע שאתה מקבל את העניין, נסה לעשות 2-3 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שרימפס מוקפץ
8
אופים עד tuile הוא חום זהוב לחלוטין בכל רחבי, 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
ברגע tuile נעשה, להסיר אותו מהתנור ומיד להתחיל להחליק מרית מתחת tuile כדי לשחרר אותו מן הסדין. Tuile יעבור כמה שלבים לפני שהוא מגיע למצב מקורר הסופי שלו פריך. ישירות מהתנור זה חם מדי ועדין להתמודד. לאחר כ -10 שניות זה חברות עד מספיק כדי להחזיק את צורתו כך שתוכל להתמודד עם זה ולעצב אותו. הוא נשאר גמיש במשך 10 עד 15 שניות נוספות; זהו חלון ההזדמנות שלך לעבוד עם העוגייה. ברגע שאתה עובד במרית מתחת לכל העוגיה, להרים אותו ולעצב לעוגיית מזל. אם אתה מחכה יותר מדי זמן העוגייה מתחילה להקשיח להתקרר ולאחר מכן הניסיון שלך לעצב אותו יגרום בלגן מנופץ. אתה יכול למקם את העוגייה בחזרה לתנור לכמה שניות כדי לחמם אותה מחדש למצב גמיש. עם זאת, עם כל reheating, העוגייה מתקררת אפילו מהר יותר אז אני ממליץ רק 2 re-heatings. השתמש בגיליון אפייה מגניב חדש עבור כל אצווה או לקרר את תבנית האפייה שלך מתחת למים קרים לפני שימוש חוזר. אם אתה מנסה כפית את הבלילה על גיליון חם זה יתחיל מיד להמיס ולהיות בלתי להפיץ. המשך עם כל הבלילה עד שיש לך 8 עד 10 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
בואו מגניב במשך 30 דקות. עוגיות להחזיק במשך בערך יום במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
11
כדי להרכיב: כאשר אתה מוכן לשרת את המוס, מסננים את השמנת הכבדה בטעם זנגביל לקערת ערבוב גדולה. מקציפים את הקרם עד שהוא מחזיק שיא. מקפלים בקרד הלימון. מחלקים לתוך קערות הגשה העליון עם ג ' ינג ' ר מסוכר ועוגיית מזל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
עוגיות מזל
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
12
בסיר בינוני, לא מגיב, לשלב את מיץ לימון וחמאה, במקום מעל חום בינוני גבוה וחום רק מתחת לרתיחה. בקערה בינונית, חסינת חום, לטאטא את הביצים וחלמונים ביצה עד מעורבב, ואז לאט לטאטא את הסוכר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
הסר את תערובת מיץ לימון מן החום בהדרגה לטאטא קצת ממנו לתערובת סוכר / ביצה. המשך לטאטא את הנוזל החם לתוך תערובת הסוכר / ביצה, קצת בכל פעם, עד שכל זה כבר שולב. כאשר כל הנוזל החם שולב, להחזיר את התוכן של הקערה לסיר ולהחזיר את הסיר לחום בינוני. לבשל, ערבוב ברציפות עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת לעתים קרובות כדי למנוע את הביצים ערבול, במשך 5 עד 8 דקות,או עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף בעובי. כדי לבדוק, לצייר את האצבע לאורך החלק האחורי של הכף; את הקורט צריך להחזיק את השביל במשך שנייה או שתיים לפני שהוא ממלא.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להקציף את וניל ומלח. אתה צריך בערך 3 כוסות. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד קר. (Curd יכול להיות מורכב עד 5 ימים מראש ומאוחסן במיכל אטום במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות