קושימומחה
מוכן ב12 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית

מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית
מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 695 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, זנגביל טחון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוס לימון-ג'ינג'ר, גלידת עוגיית המזל של נילי, ו עוגיות מזל תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השמנת הכבדה, זנגביל טרי וג ' ינג ' ר הקרקע בסיר בינוני ומביאים רק מתחת לרתיחה. כבה את החימום ותן לשמנת לשבת במשך כשעה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום ולאחסן במיכל אטום במקרר לילה או עד 4 ימים.
3
עבור עוגיית המזל: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר וחלבוני ביצה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות מזלעוגיות מזל
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
לטאטא את החמאה המומסת, ולאחר מכן את הקמח ולאחר מכן את זנגביל (או תמצית או תבלין על פי בחירתך).
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מניחים את הבלילה במיכל אטום ומקררים לפחות 4 שעות או לילה. (הבלילה ישמור במקרר עד שבוע במיכל אטום.)
6
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה שטוח מאוד, ברמה עם מחצלת אפייה סיליקון או נייר קלף, ו תרסיס ליברלי עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כף על כף הבלילה על תבנית האפייה, באמצעות החלק האחורי של הכף או מרית אופסט, בזהירות להפיץ את הבלילה לתוך מעגל 6 עד 7 אינץ ' בקוטר. בפעמים הראשונות שלך אתה כנראה צריך להיצמד להכנת אלה אחד בכל פעם אבל ברגע שאתה מקבל את העניין, נסה לעשות 2-3 בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים עד tuile הוא חום זהוב לחלוטין בכל רחבי, 12 עד 14 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
ברגע tuile נעשה, להסיר אותו מהתנור ומיד להתחיל להחליק מרית מתחת tuile כדי לשחרר אותו מן הסדין. Tuile יעבור כמה שלבים לפני שהוא מגיע למצב מקורר הסופי שלו פריך. ישירות מהתנור זה חם מדי ועדין להתמודד. לאחר כ -10 שניות זה חברות עד מספיק כדי להחזיק את צורתו כך שתוכל להתמודד עם זה ולעצב אותו. הוא נשאר גמיש במשך 10 עד 15 שניות נוספות; זהו חלון ההזדמנות שלך לעבוד עם העוגייה. ברגע שאתה עובד במרית מתחת לכל העוגיה, להרים אותו ולעצב לעוגיית מזל. אם אתה מחכה יותר מדי זמן העוגייה מתחילה להקשיח להתקרר ולאחר מכן הניסיון שלך לעצב אותו יגרום בלגן מנופץ. אתה יכול למקם את העוגייה בחזרה לתנור לכמה שניות כדי לחמם אותה מחדש למצב גמיש. עם זאת, עם כל reheating, העוגייה מתקררת אפילו מהר יותר אז אני ממליץ רק 2 re-heatings. השתמש בגיליון אפייה מגניב חדש עבור כל אצווה או לקרר את תבנית האפייה שלך מתחת למים קרים לפני שימוש חוזר. אם אתה מנסה כפית את הבלילה על גיליון חם זה יתחיל מיד להמיס ולהיות בלתי להפיץ. המשך עם כל הבלילה עד שיש לך 8 עד 10 עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בואו מגניב במשך 30 דקות. עוגיות להחזיק במשך בערך יום במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
11
כדי להרכיב: כאשר אתה מוכן לשרת את המוס, מסננים את השמנת הכבדה בטעם זנגביל לקערת ערבוב גדולה. מקציפים את הקרם עד שהוא מחזיק שיא. מקפלים בקרד הלימון. מחלקים לתוך קערות הגשה העליון עם ג ' ינג ' ר מסוכר ועוגיית מזל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עוגיות מזלעוגיות מזל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
12
בסיר בינוני, לא מגיב, לשלב את מיץ לימון וחמאה, במקום מעל חום בינוני גבוה וחום רק מתחת לרתיחה. בקערה בינונית, חסינת חום, לטאטא את הביצים וחלמונים ביצה עד מעורבב, ואז לאט לטאטא את הסוכר עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
הסר את תערובת מיץ לימון מן החום בהדרגה לטאטא קצת ממנו לתערובת סוכר / ביצה. המשך לטאטא את הנוזל החם לתוך תערובת הסוכר / ביצה, קצת בכל פעם, עד שכל זה כבר שולב. כאשר כל הנוזל החם שולב, להחזיר את התוכן של הקערה לסיר ולהחזיר את הסיר לחום בינוני. לבשל, ערבוב ברציפות עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת לעתים קרובות כדי למנוע את הביצים ערבול, במשך 5 עד 8 דקות,או עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף בעובי. כדי לבדוק, לצייר את האצבע לאורך החלק האחורי של הכף; את הקורט צריך להחזיק את השביל במשך שנייה או שתיים לפני שהוא ממלא.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הסר את curd מן החום לסנן אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
להקציף את וניל ומלח. אתה צריך בערך 3 כוסות. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד קר. (Curd יכול להיות מורכב עד 5 ימים מראש ומאוחסן במיכל אטום במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות