מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית
מוס ג'ינג'ר לימון ועוגיית מזל תוצרת בית עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 695 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 48 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו זנגביל טחון, זנגביל טחון, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוס לימון-ג'ינג'ר, גלידת עוגיית המזל של נילי, ו עוגיות מזל תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השמנת הכבדה, זנגביל טרי וג ' ינג ' ר הקרקע בסיר בינוני ומביאים רק מתחת לרתיחה. כבה את החימום ותן לשמנת לשבת במשך כשעה.
הסר מהחום ולאחסן במיכל אטום במקרר לילה או עד 4 ימים.
עבור עוגיית המזל: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הסוכר וחלבוני ביצה עד בשילוב.
לטאטא את החמאה המומסת, ולאחר מכן את הקמח ולאחר מכן את זנגביל (או תמצית או תבלין על פי בחירתך).
מניחים את הבלילה במיכל אטום ומקררים לפחות 4 שעות או לילה. (הבלילה ישמור במקרר עד שבוע במיכל אטום.)
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה שטוח מאוד, ברמה עם מחצלת אפייה סיליקון או נייר קלף, ו תרסיס ליברלי עם תרסיס בישול nonstick.
כף על כף הבלילה על תבנית האפייה, באמצעות החלק האחורי של הכף או מרית אופסט, בזהירות להפיץ את הבלילה לתוך מעגל 6 עד 7 אינץ ' בקוטר. בפעמים הראשונות שלך אתה כנראה צריך להיצמד להכנת אלה אחד בכל פעם אבל ברגע שאתה מקבל את העניין, נסה לעשות 2-3 בכל פעם.
אופים עד tuile הוא חום זהוב לחלוטין בכל רחבי, 12 עד 14 דקות.
ברגע tuile נעשה, להסיר אותו מהתנור ומיד להתחיל להחליק מרית מתחת tuile כדי לשחרר אותו מן הסדין. Tuile יעבור כמה שלבים לפני שהוא מגיע למצב מקורר הסופי שלו פריך. ישירות מהתנור זה חם מדי ועדין להתמודד. לאחר כ -10 שניות זה חברות עד מספיק כדי להחזיק את צורתו כך שתוכל להתמודד עם זה ולעצב אותו. הוא נשאר גמיש במשך 10 עד 15 שניות נוספות; זהו חלון ההזדמנות שלך לעבוד עם העוגייה. ברגע שאתה עובד במרית מתחת לכל העוגיה, להרים אותו ולעצב לעוגיית מזל. אם אתה מחכה יותר מדי זמן העוגייה מתחילה להקשיח להתקרר ולאחר מכן הניסיון שלך לעצב אותו יגרום בלגן מנופץ. אתה יכול למקם את העוגייה בחזרה לתנור לכמה שניות כדי לחמם אותה מחדש למצב גמיש. עם זאת, עם כל reheating, העוגייה מתקררת אפילו מהר יותר אז אני ממליץ רק 2 re-heatings. השתמש בגיליון אפייה מגניב חדש עבור כל אצווה או לקרר את תבנית האפייה שלך מתחת למים קרים לפני שימוש חוזר. אם אתה מנסה כפית את הבלילה על גיליון חם זה יתחיל מיד להמיס ולהיות בלתי להפיץ. המשך עם כל הבלילה עד שיש לך 8 עד 10 עוגיות.
בואו מגניב במשך 30 דקות. עוגיות להחזיק במשך בערך יום במיכל אטום.
כדי להרכיב: כאשר אתה מוכן לשרת את המוס, מסננים את השמנת הכבדה בטעם זנגביל לקערת ערבוב גדולה. מקציפים את הקרם עד שהוא מחזיק שיא. מקפלים בקרד הלימון. מחלקים לתוך קערות הגשה העליון עם ג ' ינג ' ר מסוכר ועוגיית מזל.
בסיר בינוני, לא מגיב, לשלב את מיץ לימון וחמאה, במקום מעל חום בינוני גבוה וחום רק מתחת לרתיחה. בקערה בינונית, חסינת חום, לטאטא את הביצים וחלמונים ביצה עד מעורבב, ואז לאט לטאטא את הסוכר עד בשילוב.
הסר את תערובת מיץ לימון מן החום בהדרגה לטאטא קצת ממנו לתערובת סוכר / ביצה. המשך לטאטא את הנוזל החם לתוך תערובת הסוכר / ביצה, קצת בכל פעם, עד שכל זה כבר שולב. כאשר כל הנוזל החם שולב, להחזיר את התוכן של הקערה לסיר ולהחזיר את הסיר לחום בינוני. לבשל, ערבוב ברציפות עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת לעתים קרובות כדי למנוע את הביצים ערבול, במשך 5 עד 8 דקות,או עד התערובת מתעבה ומצפה את הכף בעובי. כדי לבדוק, לצייר את האצבע לאורך החלק האחורי של הכף; את הקורט צריך להחזיק את השביל במשך שנייה או שתיים לפני שהוא ממלא.
הסר את curd מן החום לסנן אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה.
להקציף את וניל ומלח. אתה צריך בערך 3 כוסות. מכסים בחוזקה ומקררים במשך 1 עד 2 שעות, או עד קר. (Curd יכול להיות מורכב עד 5 ימים מראש ומאוחסן במיכל אטום במקרר.)